NBA-visszatekintő '15: tragédia Minny-ben, indul a szezon

Elhunyt Flip Saunders - T. Thompson kéreti magát - Odom élet-halál között - Curry hihetetlen szezonrajtja - Pops a Team USA vezetője lesz


Október 1. A Golden State-nél bejelentik, hogy határozatlan ideig Luke Walton irányítja az együttest Steve Kerr hátműtétje miatt. Tristan Thompson nem fogadja el a Cavaliers qualifying offerét.

Október 2. John Hensonnal 44 millió dollárért 4 évre hosszabbít a Milwaukee Bucks. Rajtol az NBA 2015-16-os idényének előszezonja. Kevin Durant és a szakíró Stephen A. Smith komoly vitába keveredik.

Október 3. Michael Kidd-Gilchrist súlyos vállsérülést szenved, meg kell műteni, 6 hónapos kihagyással számolnak az orvosok.

Október 4. Az előző szezont sérülés, illetve betegség miatt befejező Kobe Bryant és Chris Bosh újra pályán.

Október 7. Derek Fisher Matt Barnes különélő feleségével találkozgatott, ezen hajba kapott a két egykori csapattárs. A népszerű pálya széli riporter, a leukémiával kezelt Craig Sager tünetmentes.

Október 8. Ömer Asik vádlisérülése miatt több hétre kidől a Pelicansben.

Október 10. Kobe Bryantet mindössze a 93. legjobb játékosként rangsorolja az ESPN. Chris Paul bal mutatóujját töri.

Október 11. James Harden térdsérülést szenved a jobb lábán, szerencsére nem lesz súlyosabb következménye.

Október 12. John Wall fogadást köt Howard Eisley segédedzővel: 100 dollárt fizet, ha egy meccsen kettőnél több labdát ad el. Az alapszakasz első 30 mérkőzése után Eisley 2300 dollárral gazdagodott…

Október 13. 38 éves lett Paul Pierce. Lamar Odomot életveszélyes állapotban szállítják kórházba Las Vegasban.

Október 14. Rajon Rondo egy interjúban elmondja, hogy nincs túl jó viszonyban George Karllal.

Október 15. Andrew Bogut orrtörést szenved. LeBron James marketing vállalkozása harvardi tananyag lett.

Október 17. Mark Cuban minden 50 év feletti volt Mavericks-játékosnak ingyenesen biztosít kardiológiai vizsgálatokat. Félbeszakad a Lakers-Warriors összecsapás a csúszós padló miatt.

Október 19. Mike Krzyzewski bejelenti, hogy a 2016-os riói olimpia után visszavonul a Team USA éléről. Chris Webbert oktatónak nevezik ki a Wake Forest Egyetemen.

Október 20. A GM-ek Anthony Davis-szel kezdenének franchise-t építeni. Közben csapattársát, Tyreke Evanst meg kell műteni, artroszkópos beavatkozáson esik át.

Október 21. Thabo Sefolosha 50 millió dollárra perli New York városát és a helyi rendőrség nyolc tagját áprilisi lábtörése miatt.

Október 22. Hetekig-hónapokig tartó alkudozás után Tristan Thompson 5 évre 82 millió dollárért hosszabbít a Clevelanddel.

Október 23. Gregg Popovich lesz a Team USA szövetségi kapitánya 2017-től.

Október 25. Rövid lefolyású, súlyos betegség után elhunyt Flip Saunders, a Timberwolves vezetőedző-GM-je.

Október 26. Metta World Peace kiharcolja helyét a Lakers 15-ös keretében.

Október 27. Megkezdődik az NBA 2015-16-os alapszakasza, Steph Curry rögtön 40 pontos estével vezeti sikerre a Warriorst – a GSW-Pelicans meccs érdekessége, hogy a vendégek vezetőedzője is aranygyűrűt kap.

Október 28. John Stockton egy női csapat segédedzője lesz. Lenny Wilkens 78 éves. A visszatérő Kobe Bryant rekordja.

Október 29. Clippers-Mavericks, néhány csúnya jelenettel.

Október 30. Steve Nash-t beiktatják a Suns-franchise halhatatlanjai közé. Kevin Durant és Russell Westbrook 91 pontot szór a Magic elleni kétszeri hosszabbításos meccsen.

Október 31. Stephen Curry 53 pontos Halloween-je.


Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus