Szezonbeharangozó: Keleti főcsoport

Lássuk a keleti főcsoport csapatainak kereteit, mik az erősségeik, gyengeségeik, min múlhat az idényük, és milyen eredménnyel végezhetnek.

(A nyugati főcsoport beharangozóját ezen a linken elolvashatjátok)

 

Atlantic divízió

Toronto Raptors

Lowry - DeRozan - Ross - A. Johnson - Valanciunas
Vasquez - Williams - J. Johnson - Patterson - Stiemsma
Fields - Caboclo - Hansbrough - Hayes - Noguiera

Erősségek: Szinte teljes mértékben együtt maradt a mag, a tavalyi divízió-győzelemben meghatározó szerepet játszó játékosok mindegyike ott van a keretben. A Lowry-DeRozan páros keleten az egyik legjobb hátvédsor, mindketten All-Star szintű játékosok. Sikerült megerősíteni a padot Lou Williamsszel és James Johnsonnal - előbbi a meccsek végén is fontos szerepet kaphat, egyébként kitűnő scorer a kispadról, utóbbi pedig védekezésben és keménységben lehet a Raptors hasznára.

Gyengeségek: Dwane Casey eléggé vaskalapos edző, a csapat legnagyobb tehetségét, Jonas Valanciunast még az előszezon folyamán is háttérbe szorította, pedig akkor lett volna lehetősége próbálgatni a fizikálisan egyre nagyobb, erősebb litvánt. Többek között emiatt nincs is túl sok fejlődési lehetőség bennük, a keleti második körnél tovább csak extrém körülmények, a többi csapatot sújtó sérüléshullám esetén juthatnak.

Kérdések: Valanciunas kap-e megfelelő mennyiségű labdát akár kényszerből, akár egy Casey felé irányuló isteni sugallat jóvoltából? DeRozan megtanult-e triplát dobni, amivel majdnem foghatatlan támadójátékos lehetne? Lowry mennyire ereszt le attól, hogy 4 évig biztos pénze van, ráadásul nem is kevés?

Tipp: Atlantic 1., kelet 3.

 

Brooklyn Nets

Williams - Johnson - Kirilenko - Garnett - Lopez
Jack - Bogdanovic - Anderson - Teletovic - Plumlee
Gutierrez - Brown - Karasev - Jefferson - Jordan

Erősségek: Tapasztalt állomány, amely most egy, a tavalyinál jóval rutinosabb edzőt kapott maga mellé Lionel Hollins személyében. Palánk alatt és a mezőnyposztokon is jól forgatható, sokoldalú kosarasok, 1-1 fiatallal megtűzdelve (Bogdanovic, Plumlee). Joe Johnson személyében a liga egyik legjobb meccsbefejező embere az övék, szoros találkozók végén halálos az egykori phoenixi és atlantai kedvenc.

Gyengeségek: A kulcsemberek szinte kivétel nélkül sérülékenyek. Deron Williams bokája, Brook Lopez lábfeje mehet tönkre bármikor, krónikus sérüléseik vannak most már évek óta. Andrej Kirilenko a hátával bajlódik, Kevin Garnett pedig csak szimplán idős, de valószínűleg őt nem is fogják túljátszatni.

Kérdések: Ki meddig bírja a Williams, Kirilenko, Lopez, Garnett négyesből? Williams mennyire szedi össze magát azok után, hogy 2-3 éve nagyon nagy csalódást nyújt (folyamatos sérülései ellenére is)? Hollins mennyire találja meg a közös hangot a játékosokkal, és a Memphis Grizzliesnél látott, alapvetően a magasemberekre épülő támadójáték mennyire fog működni, főleg ha esetleg nincs Lopez?

Tipp: Atlantic 2., Kelet 7.

 

New York Knicks

Calderon - Shumpert - Anthony - Bargnani - Dalembert
Prigioni - JR Smith - Hardaway Jr - Ja. Smith - Stoudemire
Larkin - Wear - Early - Acy - Aldrich

Erősségek: Teljesen új rendszerük van Phil Jacksonnal, illetve az általa szerződtetett Derek Fisherrel. Semmiféle elvárás nincs feléjük, talán még a saját drukkereik sem hiszik, hogy idén rájátszásba juthatnak - ez az előző években teljesen másképp volt, azoknak a kívánalmaknak pedig nem tudtak megfelelni. Carmelo Anthony a liga legjobb játékosai között van.

Gyengeségek: Nagyon kevés a jó védő, főleg a palánk alatt várható átjáróház. Nem nagyon segít valószínűleg a motiváltságon, hogy a játékosok jó része lejáró szerződéssel bír, deklaráltan a 2015-ös és a 2016-os nyárra készül a csapat. Túl nagy eredményekkel idén a vezetőség sem számol, inkább már a következő években elérhető szabadügynököket nézik. A Triangle Offense hasznos lehet majd - már amikor olyan szinten tudják játszani, hogy az ne hátrány legyen, hanem előnyt tudnak majd belőle kovácsolni.

Kérdések: Mikor sajátítják el a játékosok az új rendszert? Az utóbbi év(ek)ben sérült és/vagy leégő, korábban többre taksált emberek (JR Smith, Amare Stoudemire, Andrea Bargnani) közül tud-e bárki is villantani, pozitív meglepetést okozni?

Tipp: Atlantic 3., kelet 10.

 

Boston Celtics

Rondo - Bradley - Turner - Green - Sullinger
Smart - Young - Wallace - Olynyk - Faverani
Pressey - Thornton - Powell - Bass - Zeller

Erősségek: Nagyon fiatal az állományuk, gyakorlatilag a keretből bármit ki lehet még hozni hosszútávon, a legtöbbjük most vagy nemrég került a ligába. Kiváló edzőjük van Brad Stevens személyében, akinek a játékosok fejlesztése nagyon megy, megtalálja a hangot a keret első és utolsó emberével is - eredményeket pedig idén még úgysem kell szállítania. Marcus Smart egy igazi pióca védő, akinek támadásban meg kell még tanulnia, mit mikor, de ún. "game-changer" lehet idővel.

Gyengeségek: Egyetlen húzóemberük sincs jelenleg, a legjobb játékosukat, Rajon Rondót jó eséllyel elcserélik a deadline előtt. A fiatal mag miatt nyilvánvalóan tapasztalatlanok, szoros meccseket nem nagyon fognak nyerni - már amennyiben egyáltalán akarnak. A festékben a védekezésük finoman szólva is gyenge, nem nagyon van olyan négyes vagy ötös posztos játékosuk, akinek ez erőssége lenne, és ez meglátszik a csapatvédekezésen is.

Kérdés: Mikor és ki(k)re, mi(k)re cserélik el Rondót? Smartnak mennyire adnak szabad teret? Jeff Green tud-e úgy hasznosan játszani, hogy nincs (még) mellette húzóember? Hova fejlődik a Sullinger-Olynyk-Zeller trió?

Tipp: Atlantic 4., kelet 11.

 

Philadelphia Sixers

Carter-Williams - Wroten - McDaniels - Mbah a Moute - Noel
Shved - Johnson - Thompson - Thomas - Sims
Richardson - Grant - Sampson - Davies - (Embiid)

Erősségek: ... Csak a jövőben lehetnek jók, ott viszont nagyon. A fizetési listájuk a minimális alatt van, ha 1-2-3 fiataljuk beér, akármikor robbanthatnak a szabadügynökpiacon. Türelmesek a tulajdonosok, a szakvezetők és a szakmai stáb is.

Gyengeségek: Két olyan játékosuk van, akivel egyáltalán a jövőben húzóemberként lehet majd számolni, ebből Michael Carter-Williams, aki talán a jelenben is így tud tevékenykedni. A keret nagy része D-Ligás játékosokból áll, akikről soha nem fogunk hallani, vagy maximum a D-Ligában és Európában. Nincs egyetlen biztos kinti dobójuk sem.

Kérdések: Mi lesz Michael Carter-Williams sorsa, tényleg elcserélik egy első körös draftjogért? Mennyit bír Nerlens Noel, és egy nagy blokkolónál lesz-e esetleg több is belőle? Bejön-e KJ McDaniels rizikózása, sikerül-e az első évében bizonyítani, hogy kitűnő védő, aki többet ér a minimumnál? Bemutatkozhat-e esetleg Joel Embiid a szezon vége felé?

Tipp: Atlantic 5., kelet 15.

 

Central divízió

Indiana Pacers

G.Hill - Stuckey - Miles - West - Hibbert
Watson - S.Hill - Rudez - Scola - Mahinmi
Sloan - (George) - Copeland - Allen - Whittington

Erősségek: Az egyetlen pozitívumuk, hogy rá lesznek kényszerítve a tankolásra a borzasztóan sok sérült és Lance Stephenson távozása miatt, nincs választásuk. Éppen ezért lehet Roy Hibbertet erőltetni támadásban, akinek a csereértéke jelenleg negatív, viszont egy jó, statisztikailag felturbózott félszezon segíthet az elpasszolásában - a következő draft két legelőkelőbb helyre várt játékosa magasember.

Gyengeségek: Paul George sérülésével és Stephenson lelépésével a liga (egyik) leggyengébb 1-2-3-as posztja az övék, amelyben a Sixersszel ellentétben még potenciál sincs nagyon, mindenkiről lehet tudni, hogy arra lesz képes, amire most is. Semmiféle mélysége nincs az együttesnek, ami eddig is az egyik nagy problémájuk volt, a két húzóember kiválásával azonban a korábbinál is egyértelműbb lett.

Kérdések: Hibbertet sikerül-e annyira feltuningolni, hogy meg tudjanak tőle szabadulni, és elindulhat-e az új Pacers felhúzása George és a várhatóan előkelő helyről érkező újonc köré?

Tipp: Central 5., kelet 14.

 

Chicago Bulls

Rose - Butler - Dunleavy - Gasol - Noah
Brooks - Hinrich - McDermott - Mirotic - Gibson
Moore - Snell - Bairstow - Mohammed

Erősségek: A mag jó ideje együtt játszik, és ebbe érkezett most a játékba elvileg tökéletesen passzoló Pau Gasol, illetve az utóbbi években (Korvert és Belinellit leszámítva) komoly hiánycikknek számító jó kinti dobók. Nagyon mély keret áll rendelkezésükre, kisebb sérülések esetén nyugodtan ki lehet ültetni az adott embert, mert rövid távon van helyettese a kispadon. Tom Thibodeau személyében a liga legjobb védekezést összerakó trénere ül a kispadon. Kiváló az összhang csapaton belül.

Gyengeség: Amennyire jól ért a csapatvédekezéshez Thibodeau, annyira vaskalapos a játékpercekkel kapcsolatban - addig játszatja a húzóembereket, ameddig gyakorlatilag le nem sérülnek. Ez idén változhat, de az állomány mellett a tréner felfogásának is kell ebben a témában ahhoz, hogy hasznos legyen a sok bevethető ember. A vezérek közül Derrick Rose és Joakim Noah is térdsérüléssel bajlódik - előbbinek évei mentek rá, utóbbinak pedig állítólag egész évben lesz ezzel gondja -, és Pau Gasol sem egy vasember.

Kérdés: Kibírja-e a szezont Rose (és Noah)? Mennyire sikerül beépíteni Gasolt, illetve hogyan oldja meg a Gasol-Noah-Mirotic-Gibson négyes rotálását Thibodeau? Mirotic és McDermott közül ki fog játszani, és jelentenek-e annyit az új kinti dobók, hogy lényegesen előrelépjen a Bulls támadójátéka?

Tipp: Central 2., kelet 2.

 

Cleveland Cavaliers

Irving - Waiters - James - Love - Varejao
Dellavedova - Miller - Marion - Thompson - Haywood
Price - Harris - Jones - Amundson - Kirk

Erősségek: A liga legjobb játékosa újra náluk játszik, ráadásul megérkezett a nyáron mellé Kevin Love is, Kyrie Irvinggel együtt halálos hármast alkothatnak - legalább támadásban. Jamesszel valószínűleg megjött a nyerő kultúra, illetve egészen biztosan érkezett pár nagyon hasznos veterán (Mike Miller, Shawn Marion) szinte ingyen. David Blatt személyében Európa talán legelismertebb szakvezetője ült le a kispadra, aki kiválóan ért a játékosok nyelvén, nem mellesleg többszörösen bizonyította, hogy nyerő típus.

Gyengeségek: Nagyon sok az új ismeretlen, amit az első évben nem biztos, hogy maradéktalanul meg lehet oldani. Anderson Varejao, Love és Irving is nagyon sérülékeny(ek voltak eddig pályafutásuk során), most főleg előbbi kettő kidőlése nem fér bele, mivel ha valahol, akkor a palánk alatt vékony még ez a Cavs, alapvetően a festékbeli védekezéssel lehet a legnagyobb gondjuk.

Kérdések: Mennyit számíthat a rájátszásban az, hogy alig-alig van PO-tapasztalata Love-nak, Irvingnek, de Dion Waitersnek és Tristan Thompsonnak is? Ideigazol-e Ray Allen? Blatt Princeton támadási rendszere beválik-e az NBA-ben? Érkezik-e még bárki a palánk alá, és ha nem, ki lehet-e húzni az évet gyakorlatilag három bevethető magasemberrel?

Tipp: Central 1., kelet 1.

 

Detroit Pistons

Jennings - Caldwell-Pope - Butler - Smith - Drummond
Augustin - Meeks - Datome - Monroe - Anthony
Dinwiddie - Martin - Singler - Mitchell - Jerebko

Erősségek: A Joe Dumars - gyenge edzők kombó után ezúttal minden fontos döntéshozói pozícióban Stan Van Gundy ül majd, aki anno a Miami Heatből és az Orlando Magicből is egészen jó csapatokat csinált. A Josh Smith - Andre Drummond - Greg Monroe palánk alatti trió kelet egyik, ha nem a legerősebb rotációját alkot(hat)ják, erre építhet SVG.

Gyengeségek: A tripladobás problémáját nem sikerült megoldaniuk, miután a nyáron direkt erre szerződtetett Jodie Meeks hónapokig nem játszhat. Brandon Jennings és Smith személyében két igazi "agyas" vezére van a Pistonsnak, akiknél egészen biztosan sokat lesz a labda, ez viszont nem túl jó előjel - főleg Smith-nél, aki a kevés hármas miatt gondolhatja úgy, hogy ezt majd neki kell megoldani.

Kérdés: Legalább Smith-t sikerül-e "megnevelnie" Van Gundynak? Képes lesz-e jól használni a palánk alatti triót? Monroe mire hajt, a jobb csapateredményre vagy a saját szerződésére? Ha Jennings nem válik be irányítóként (sokadjára sem), képes lesz-e DJ Augustin vagy az újonc Spencer Dinwiddie kezdőként pótolni?

Tipp: Central 3., kelet 9.

 

Milwaukee Bucks

Knight - Mayo - Antetokounmpo - Parker - Sanders
Wolters - Middleton - Dudley - Ilyasova - Henson
Marshall - Bayless - Inglis - O'Bryant III - Pachulia

Erősségek: Borzasztóan sok jó fiatal gyűlt össze egy helyen, ráadásul az irányító posztot leszámítva úgy néz ki, meg is vannak a jövőre nézve is. Larry Sanderst leszámítva a 2016-os nyáron nem nagyon vannak lekötve fizetésileg, ugyanolyan jó lehetőségeik vannak a nagy dobásra, mint a Sixersnek, csak egy bejáratottabb roster áll majd rendelkezésükre. Giannis Antetokounmpo személyében olyan Jolly Joker van a keretükben, akit három posztra is nyugodtan fejleszthetnek, Jabari Parkerrel pedig talán a jövő Milwaukee-jának a vezére is megvan.

Gyengeségek: Fiatalok, rutintalanok. Jason Kidd személyében szerintem nem a legmegfelelőbb edzőt kapták meg maguk mellé, ő eddig nem a türelméről vált híressé, márpedig a Bucksszal lesz még munka. Több problémás vagy gyengébb teljesítményt nyújtó játékosuk is van. Sanders új szerződése megkötését követően mindennel foglalkozott, csak a kosárlabdával nem, OJ Mayo sokadjára is beégett tavaly, Ersan Ilyasova pedig mintha elfelejtett volna kosárlabdázni - hárman együtt 27 millióért nem csináltak tavaly semmit.

Kérdések: Parkerből lesz-e az az instant, azonnal bevethető, NBA-ben is meghatározó játékos, akit a draftolásakor láttak benne, és lehet-e még játékát fejleszteni (ez utóbbi volt a legnagyobb ellenérv vele szemben)? Antetokounmpóból konzisztensebb játékost csinálnak-e, és ha igen, melyik poszton? Brandon Knight elkerül-e az egyes posztról, vagy még egyszer, utoljára megpróbálkoznak vele ott? Az alulteljesítők közül bárki képes lesz-e rácáfolni a kétkedőkre, Sandersszel lehet-e még úgy számolni, mint a Bucks kezdő centere hosszútávon is?

Tipp: Central 4., kelet 13.

 

Southeast divízió

Miami Heat

Cole - Wade - Deng - McRoberts - Bosh
Napier - Chalmers - Granger - Williams - Andersen
Brown - Dawkins - Ennis - Haslem - Hamilton

Erősségek: Nulla elvárás van a csapattal szemben, hiába nyerték meg négyszer egymás után keletet. Többen úgy érezhetik, hogy itt a lehetőségük újra megmutatni, hogy többre is képesek. Tapasztalt csapat, nagyon sokat megéltek a Heathez visszatérők mellett Luol Deng, Danny Granger vagy éppen Shannon Brown is.

Gyengeségek: A két húzóember közül Chris Bosh öt éve játszott utoljára első opcióként - azóta harmadik volt általában -, Dwyane Wade térdei pedig nem nagyon bírták eddig sem a nagyobb terhelést, ez az idő előrehaladtával jobb biztosan nem lett. A Mario Chalmers - Norris Cole - Shabazz Napier trió valószínűleg a liga leggyengébb egyes posztja, de a bottom 3-ban eégszen biztosan ott van. Egy-két fiatalt leszámítva levitézlett a cseresor, Brown, Granger és Shawne Williams sem mostanában voltak hasznos tagjai NBA csapat aktív rotációjának, Napier, Andre Dawkins és James Ennis pedig újoncok.

Kérdés: Mi lesz Wade térdeivel? Bosh képes-e újra a hátán cipelni egy csapatot azok után, hogy egy shooter lett az előző években? Kettejük közül bárki képes lesz-e a nehéz helyzetekben rendszeresen a csapat segítségére sietni? Mit tud kifőzni Spoelstra az egyébként nem rossz, de legjobb játékosát elveszítő keretből, képes lesz-e új taktikát kitalálni a mostani emberanyagra? Mi lesz a vékonynak tűnő cseresorral?

Tipp: Southeast 4., kelet 8.

 

Washington Wizards

Wall - Beal - Pierce - Nené - Gortat
Miller - Rice Jr. - Porter - Blair - Humphries
Temple - Webster - Butler - Gooden - Seraphin

Erősségek: Szinte teljesen együtt maradt a tavalyi, nagyon szép eredményt, második kört elérő gárda. John Wall és Bradley Beal az egész liga egyik legtehetségesebb hátvédkettőse, Marcin Gortat és Nené pedig nagyon tapasztalt páros a palánk alatt - melléjük ráadásul a sok nagy csatát megélt Paul Pierce is megérkezett. Nagyon jó elegyet alkotnak a fiatalok és az idősebb, tapasztaltabb játékosok, hiszen Wall és Beal mellett Glen Rice Jr.-ban és Otto Porterben is megvan még a fejlődési lehetőség, általuk juthat még feljebb a Wizards idővel. Stabil, mély állományuk van, amelyet nem nagyon ingat meg 1-2 sérülés sem.

Gyengeségek: Elvesztették legjobb külső posztos védőjüket és egyik legjobb kinti dobójukat, ez még Pierce megérkezésével is nagyon komoly problémát jelenthet számukra, mert alapvetően borítja meg a szerepeket támadásban és főleg védekezésben.

Kérdések: Pierce mennyire lesz képes helyettesíteni Arizát elöl (hátul nem fogja)? Otto Porter végre elkezdi NBA karrierje érdemi részét is, vagy idén is folyamatosan sérült lesz (ő segíthetne kiscsatár poszton, nem is keveset)? Glen Rice Jr. csak a nyári ligában képes villogni, vagy esetleg Beal első számú cseréje lesz?

Tipp: Southeast 1., kelet 4.

 

Charlotte Hornets

Walker - Stephenson - Kidd-Gilchrist - Williams - Jefferson
Roberts - Hairston - Henderson - Zeller - Biyombo
Pargo - Neal - Taylor - Vonleh - Maxiell

Erősségek: Egészen kitűnő off-szezon után gyakorlatilag minden poszton megvannak. Lance Stephenson emberileg érésével, Kemba Walker és a fiatalok játékbeli fejlődésével még jobbak lehetnek a jövőben. Nagyon jól kombinálható inside-outside játékuk van Al Jeffersonnal és Walkerrel, Stephenson pedig alkalomadtán, Walker gyenge meccsein előléphet még vezérré is. Steve Clifford rendszere nagyon bejött már tavaly is, védekezésben két gyengébb belső védő ellenére is jól helytálltak, támadójátékuk letisztult volt - a keret pedig csak jobb lett.

Gyengeségek: Talán túl sokan is vannak, és elkezdődhet a belső rivalizálás a posztokért, a játéklehetőségért. Egyelőre még nincs túl sok tapasztalatuk, ez főleg a rájátszásban lehet majd probléma.

Kérdések: Stephensonnak sikerül-e lenyugodnia legalább időnként, vagy a tavaly kitűnő csapategységet szét fogja bombázni? Kidd-Gilchristből lehet-e hasznos támadójátékost faragni (a dobását már átalakították némileg)? Mennyiben borítja az alapjátékot az, hogy Marvin Williams kevésbé jó passzoló, mint a távozó Josh McRoberts? Mi lesz Gary Neal sorsa, háttérbe szorítanak-e bárkit is azért, hogy perceket adjanak neki, ezáltal el tudják cserélni? Cody Zeller megragadja-e utolsó lehetőségét, vagy eltűnik a süllyesztőben?

Tipp: Southeast 3., kelet 6.

 

Atlanta Hawks

Teague - Sefolosha - Korver - Millsap - Horford
Mack - Bazemore - Carroll - Scott - Brand
Schröder - Jenkins - Payne - Muscala - Antic

Erősségek: Egyszerű, de unásig gyakorolt, és általában jól működő támadójátékuk van 1-2 védelemmegbontóval, számtalan shooterrel és két kiváló palánk alatti játékossal. Paul Millsap és Al Horford kettőse ligaszinten is minőségi PF-C duó. Gyakorlatilag rutinból vannak már a PO-ban, és egyelőre egyetlen jelet sem látni arra, mitől nem tennék meg ugyanezt idén.

Gyengeségek: Kiszámítható játékuk van nagyon, ami az alapszakaszban nem túl nagy gond, de a rájátszásban igen. A Toronto Raptorshoz hasonlóan nincs bennük túl nagy fejlődési lehetőség, a jelenlegi 1-2. körös szintet tudják, ennél többre azonban nem igazán jók, legalábbis papíron.

Kérdések: Horford egészéges tud-e maradni ebben a szezonban, vagy megint szétmegy a válla? A kifejezetten védekezőspecialista Sefolosha mennyire illik majd a Hawksba (ilyen játékosuk ugyanis eddig nem nagyon volt), támadásban tudnak-e neki annyi helyet csinálni, hogy a lassan elengedett hármasai pontosak lehessenek?

Tipp: Southeast 2., kelet 5.

 

Orlando Magic

Payton - Oladipo - Harris - Frye - Vucevic
Ridnour - Fournier - Harkless - A.Gordon - Nicholson
Green - B.Gordon - Marble - O'Quinn - Dedmon

Erősségek: Nagyon fiatal, nagyon tehetséges mag gyűlt össze 2-3 év alatt, elég komoly potenciállal ráadásul. Szerkezetileg is kitűnően építették fel a keretet, a játékosok erősségei passzolnak egymás mellé, most már gyakorlatilag csak arra kell várni, hogy fejlődjenek, beérjenek.

Gyengeségek: Nem nagyon van tapasztalt játékos mellettük, és bár Channing Frye a külső dobásai miatt még hasznos is lehet, Luke Ridnour pedig kifejezetten jó mentora lehet Elfrid Paytonnak, az erőcsatár áron felül érkezett, Ben Gordon pedig teljesen fölöslegesen, jócskán csökkentve a Magic pénzköltési lehetőségeit a jövőben. Frye-t leszámítva jó kinti dobójuk nem is nagyon van, ez nagy gondokat okozhat még majd játékukban.

Kérdések: Jacque Vaughn alkalmas-e arra, hogy egy ilyen fiatal magot megfelelőképpen fejlesszen, velük komolyabb célokat is kitűzzön? Aaron Gordon pocsék büntetőzése mennyire akadályozza majd azt, hogy a játék más területein csilloghasson, mennyire veszi ez el önbizalmát? Victor Oladipo tudja-e növelni hatékonyságát így, hogy visszakerült kettes posztra? Vucsevics mennyire elégszik meg azzal, hogy hosszabbították vele?

Tipp: Southeast 5., kelet 12.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus