12 meccs, közte Washington - Brooklyn és San Antonio - GSW!

Ma este 12 mérkőzéses maraton jön az NBA-ben, közte olyan rangadókkal, mint a Washington Wizards - Brooklyn Nets csata vagy a San Antonio Spurs - Golden State Warriors derbi, de csemegének ígérkezik a Detroit Pistons - Oklahoma City Thunder párosítás, illetve Andrew Bynum miatt a Philadelphia - Cleveland összecsapás is. Jöjjön a teljes mai program!

Charlotte Bobcats - New York Knicks (01:00)

Három napja, a Nagy Almában kínos vereséget szenvedett a Knicks mostani vendéglátójától. Tyson Chandler kiesése után minden találkozó duplán fontos a New York számára, nem engedhetik meg maguknak, hogy a napokon belül másodszor kapjanak ki a liga egyik leggyengébb csapatától. A 'Cats eddig meglepő módon 3-2-es mérleggel áll keleten, ám ha Anthony pontosabb játékkal rukkol elő, akkor nem örvendeztethetik meg szurkolóikat újabb sikerrel.

Indiana Pacers - Toronto Raptors (01:00)

Egy újabb győzelemmel negyven éves rekordot adhat át a múltnak a Pacers. Utoljára az 1970-71-es szezonban kezdett 6-0-val az Indiana, akkor még az ABA-ben vitézkedve. A Toronto a Bobcast elleni fiaskó után szeretne javítani, ám vélhetően nem a liga egyetlen veretlen csapata otthonában teszik meg ezt. Várhatóan továbbra is tartja majd makulátlan mérlegét a George által vezetett alakulat.

Orlando Magic - Boston Celtics (01:00)

A Boston legutóbb megmenekült attól, hogy a Franchise történetének legrosszabb rajtját produkálják. Azonban ha ma tovább szeretnék növelni győzelmeik számát, akkor komoly teljesítményt kell az asztalra tenniük. Vucsevics minden bizonnyal tarthatatlan lesz a Kelták számára, ám a többi poszton sem lesz egyszerű a helyzet, hogy Nicholson, Oladipo és Afflalo is bármikor eldönthetik a mérkőzés jó teljesítményükkel.

Philadelphia 76ers - Cleveland Cavaliers (01:00)

A Cavs nagy meglepetésre bukott a Bucks ellen, ma vélhetően Irving szeretné hozni első győzelmet érő, All-Star produkcióját. Bynum visszatérése biztos nem lesz csendes, főleg nem akkor, ha jó teljesítménnyel rukkol ki. A 76ers nem teheti meg, hogy csak tölt és lő, mert viszonylag jó a Lovagok védelme, s erre nem alapozhatnak győzelmi reményeik kapcsán.

Washington Wizards - Brooklyn Nets (01:00)

Két új keleti erő, mely nem éppen fényesen kezdte a szezont. A pillanatnyi forma és az eddigi mutatott teljesítmény hasonló, s mivel a némileg kisebb játékerőt képviselő Wizards lesz otthon, így eléggé kiegyenlítettek az esélyek. Nem kis blama lenne, ha a Brookyln ma is kikapna, de erősen benne van a pakliban, hogy a jelen pillanatban egész komplett kerettel felálló fővárosiak megleckéztetik Deron Williamséket.

Detroit Pistons - Oklahoma City Thunder (01:30)

A Thunder komoly kihívás előtt áll, hiszen a palánk alatt nagyon magas és masszív Pistons otthonában kellene diadalmaskodnia, ám mostanság éppen ezen a területen gyengélkedik a Brooks-legénység. Szoros derbire számíthatunk, ahol azért sokat nyomhat a latba, hogy a vendégeknek van két extra képességű, meccseket eldönteni képes klasszisuk Durant és Westbrook személyében, már ha a hajrában is kiegyenlített marad a csata.

Chicago Bulls - Utah Jazz (02:00)

Derrick Rose-nak kiváló felhozómeccs lehet ez, hiszen a Jazz a sérült Trey Burke távollétében nem rendelkezik komolyan vehető irányítóval, illetve testben sem olyan egyessel, aki képes lenne megállítani az egykori MVP-t. A totális tankolásban lévő Jazz-nek papíron semmi sansza sincsen idegenben, könnyen lehet ebből egy látványos erődemonstráció is a chicagóiak részéről.

Minnesota Timberwolves - Dallas Mavericks (02:00)

Ez is erősen rangadó-szagú párosítás, mivel a Mavericks gatyába rázta saját magát itt az idény elején és már most látszik, hogy bárhol bármikor képes lehet nyerni ez a texasi alakulat. A Minnesota óriási lendülettel nyitotta az évadot, aztán jött pár gyengébb produkció az utóbbi napokban, de Kevin Love-ék saját közönségük előtt favoritnak tekinthetők.

New Orleans Pelicans - Los Angeles Lakers (02:00)

A Lakers és a Pelicans is egy-egy nagy győzelem után meccsel egymással, ráadásul mindkét gárda idegenben nyert legutóbb, emiatt is előnyben lehet a saját csarnokában szereplő NOP, de a Lakers small-balja bezavarhat, ha elkapja a fonalat a vendégek külső sora, lesz esélye a diadalra a tegnap Houstonban az utolsó pillanatban triumfáló Lakersnek ma is.

San Antonio Spurs - Golden State Warriors (02:30)

A tavalyi rájátszás egyik legérdekesebb párharcát vívta ez a két klub, s nem sokminden változott a felállásban, gyakorlatilag egy Iguodalával többek és egy Jack, Landry párossal kevesebbek a vendégek, no meg sok múlik azon, hogy a minap kidőlő Steph Curry milyen minőségben képes szerepet vállalni ezen a találkozón.

Phoenix Suns - Denver Nuggets (03:00)

A Nuggets amint megszerezte első sikerét, máris egyértelműen a győzelemért szállhat harcba Phoenixben, hiába, hogy a Suns az egyik kellemes meglepetés eddig az új idénynek. Goran Dragic nélkül azért még inkább sebezhető ez az arizonai együttes, Wilson Chandler és Danilo Gallinari hiánya pedig inkább csak a szoros végjátékoknál látszott meg eddig a coloradóiaknál. Szoros derbire van kilátás, a pillanatnyi forma és mentális állapot dönthet leginkább.

Portland Trail Blazers - Sacramento Kings (04:00)

A Blazersnek félig-meddig kötelező meccs ez a mai, de a Kingsben az utóbbi napok gyengébb teljesítményei után erősen benne van egy robbanásszerű javulás, tehát teljes mértékben kiszámíthatatlan párosítás ez, pláne mivel a Blazers a saját kispadjától sosem számíthat semmi jóra... DeMarcus Cousinson sok múlhat, de összességében az nyerhet, aki képes kontrollálni a meccs tempóját és ez által ráerőltetni a másikra a saját stílusát.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus