13 meccses NBA-dömping éjjelre!

Igen komoly meccsáradat jön az All-Star hétvége előtti legzsúfoltabb játéknapon, s olyan rangadók kerülnek a 13 felvonásos programba, mint az Indiana és a Dallas összecsapása, vagy a Golden State és a Miami derbije, illetve a Clippers és a Blazers összecsapása, de a Houston - Washington párosítás sem tűnik rossznak. Nézzük, mit várhatunk a mai programtól!

Indiana Pacers - Dallas Mavericks (01:00)

A Pacers egy, a tegnapi veresége miatt felbőszített Dallast fogad ma, mely Nowitzki sérülése miatt a back-to-back fellépés miatt az esélytelenek nyugalmával léphet pályára a ligaelső otthonában, de így sem lehet leírni a texasiakat, pláne mivel mostanság egyre hullámzóbb a Pacers is. Jó színvonalú, nagy taktikai harcot hozó derbit várunk a korábbi indianai mester, Rick Carlisle és Frank Vogel legénységei között.

Orlando Magic - Memphis Grizzlies (01:00)

A Magic mostanság igazi óriásölő szerepkörben tetszeleg, ez pedig ma kellemetlen faktor lehet a Grizzlies számára, ám ha sikerül Mike Conley-t összedrótozni és végre Tony Allen is visszatér, akkor hirtelen nagyon mély kerete lesz ennek a Memphisnek és nem lehet kérdés a nyugatiak diadala, de ellenkező esetben vért kell majd izzadnia a W-ért Marc Gasol csapatának.

Toronto Raptors - Atlanta Hawks (01:00)

A Raptors is helyre teheti az Al Horford nélkül egyre lejjebb csúszó, de még mindig 50 százalékon álló Atlantát, s mivel ez a helyezések miatt rangadónak tekinthető párosítás, ezért várhatjuk is a koncentrált játékot a kanadaiaktól. Nagyon extra kinti dobóforma kéne a vendégektől a meccs szorossá tételéhez.

Boston Celtics - San Antonio Spurs (01:30)

A Celtics hirtelen nagyon jó formába lendült, s Ginobili, valamint Leonard hiányzása miatt és Parker esetleges jegelésének köszönhetően egy olyan San Antonióval találja ma szembe magát, mely verhetőnek tűnik számára otthon a legutóbb jegelt Rondóval és Bradley-vel a fedélzeten.

Brooklyn Nets - Charlotte Bobcats (01:30)

A Nets és a Bobcats találkája is érdekes a PO-ért folytatott versenyfutás miatt, de a sokkal többre hivatott brooklyni keretnek simán kellene hoznia az ilyen derbiket és végre 50 százalék fölé lenne illendő kapaszkodnia, amitől még most is lehet, hogy hetekre van Jason Kidd legénysége.

Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers (01:30)

A Pistons és a Cavs is pillanatnyi jó formának örvend a szakvezetésben történt változások pozitív hozadékaként, most pedig egymás ellen dönthetnek, ki folytathatja tovább jó sorozatát. Az 1/1-es, Anthony Bennett már 20/10 közelében, ma ráadásul egy igen nívós benti sor ellen bizonyíthat, úgyhogy rengeteg érdekesség mellett sok izgalom is várható ezen az igazi favorit nélküli összecsapáson.

New York Knicks - Sacramento Kings (01:30)

A Kings nem nyerni jár Keletre sem, tehát a még mindig gödörben lévő Knicks számára itt egy jó lehetőség egy önbizalom-növelő W begyűjtésére, de ehhez még tudatosabb és higgadtabb játék szükségeltetik a Nagy Alma kedvenceitől. Anthony és Gay csatája azért csemege lesz, ahogy a palánk alatt Chandler és Cousins parolája is.

Houston Rockets - Washington Wizards (02:00)

A Wizards is nagyon küzd az 50 százalék feletti mutatóért, de a hatos diadalmenetben lévő Houston otthonában igen komoly meglepetés lenne, ha nyerne a fővárosi alakulat, ám egy kiélezett derbire mindenképp jó lehet a John Wall irányította Washington. A palánk alatt Gortat és Nené nagyot birkózhatnak Dwight Howarddal és Asikkal, de a kulcs a csereemberek produkciója és a periméter-védekezés lesz vendég részről.

Milwaukee Bucks - New Orleans Pelicans (02:00)

A nap egyik roncsderbije, ahol rengeteg kulcsember hiányzik mindkét oldalról, de így is elég egyértelműnek tűnik a felállás, hiszen teljesen más szintet képvisel a ligautolsó, illetve Anthony Davis klubja. Izgalmakat ne várjunk, fiatal tehetségek villanásait viszont annál inkább.

Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets (02:00)

Kevin Love egyre inkább szélmalomharcot vív így, hogy Kevin Martin is kiesett Nikola Pekovics mellett a kezdőből, de otthona  szintén ezer sebből vérző Denver ellen koncentrált játékkal nyerhet is akár a Minny. Élvezetes, sok pontos, nyílt sisakos csatát várunk, igazi esélyes nélkül.

Utah Jazz - Philadelphia 76ers (03:00)

A nap másik roncsderbije, ami a két 40+ pontos zakó után érkező Philadelphia teljes leeresztése miatt vélhetően nem lesz izgalmas és újabb hazai diadallal örvendezteti meg ma híveit a Jazz. Hiába mindkét gárda saját konferenciája "legalja", nem kicsi a differencia, ami most vélhetően ki is jön.

Golden State Warriors - Miami Heat (04:30)

A nap egyik legkomolyabb rangadójára nem a legjobb előjelekkel készülnek a felek, hiszen Andrew Bogutot még mindig nem sikerült összedrótoznia a GSW-nek, David Lee pedig épphogy csak visszatért, Wade pedig a második oldalon csak "hébe-hóba" játszik és nélküle sokszor van gondja a bajnoknak, mely tegnap kemény meccset nyert meg Phoenixben, tehát a back-to-back okán vélhetően nem túl frissen érkezik Oaklandbe.

Los Angeles Clippers - Portland Trail Blazers (04:30)

A Clippers már Chris Paullal, de JJ Redick nélkül veszi fel a kesztyűt a tegnap otthon a Thunder ellen rangadót vesztő Portlanddel, de hiába nincs a korábbi LAC-játékos, Mo Williams, most sem egyértelmű favorit a Los Angeles-i had, sok nagy csatát nyert már idén ez a Blazers idegenben is, ráadásul Aldridge-nak nem volt tegnap jó napja, várható részéről egy extra Griffinnel szemben is. Paul vs. Lillard, Griffin vs. Aldridge, avagy all-starok egymás közt.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus