13:00-tól pályán a Warriors, este a Cavs és a Thunder

Nézzük, hogy mit kell tudunk a mai, kifejezetten korán rajtoló NBA-programról!

Érdekesen alakul a mai program, ugyanis délután egy órakor pályára lép a Minnesota és címvédő Golden State, méghozzá elméletileg teljes keretekkel, hivatalos sérült egyik oldalon sincs - a Warriors legutóbb éppen a Wolves ellen mutatta meg, hogy ha odafigyel, akkor továbbra is nagy dolgokra képes, de végül azt a meccset meg tudták nyerni Jimmy Butlerék.

Este aztán következik a Cleveland újabb meccse, ezúttal a Wizards ellen és ahogy legutóbb, úgy most is azt várhatjuk, hogy pályára lép-e LeBron James - elvileg egészséges, tovább pihentetni pedig ebben az esetben sok értelme nincs. Shumpert és Markieff Morris sérült egyik, illetve másik oldalon, a többiek bevethetők, ha az edzők is úgy gondolják.

Szintén kilenckor meccsel a Thunder, ahol legutóbb már pár percig megnézhettük a Westbrook-George-Anthony triót együtt, érdeklődve várhatjuk, hogy most mire lesznek képesek, amennyiben mindannyian pályára lépnek. Még ma este megnézhetjük a Clippers-Blazerst is, ahol Milos Teodoszicsnak azért valamennyit bizonyítania kellene lassan, már ami  a dobást és a pontszerzést illeti, ráadásul a csapatnál Gallinari, Rivers és Dekker is kisebb sérüléssel bajlódik. Tíztől játszik az eddig kevésbé meggyőző, Tony Parkert és Kawhi Leonardot biztosan nélkülöző Spurs, valamint a látványos támadójátékot produkáló Nuggets, de hajnalra is jutnak még derbik - házi csata New Yorkban és Kaliforniában, Rajon Rondo pedig a Chicago ellen bizonyíthat.

A program: 

Minnesota Timberwolves - Golden State Warriors 01:00
Washington Wizards - Cleveland Cavaliers 21:00
Oklahoma City Thunder - Melbourne 21:00
Los Angeles Clippers - Portland Trail Blazers 21:30
San Antonio Spurs - Denver Nuggets 22:00
Chicago Bulls - New Orleans Pelicans 01:00
Brooklyn Nets - New York Knicks 01:30
Los Angeles Lakers - Sacramento Kings 03:00

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus