19:00-kor kezd a mai NBA-program!

Ma este három találkozóval folytatódik az NBA alapszakasza, benne egy magyar időszámítás szerint is igen korai, 19:00-kor kezdődő derbivel, melyen a Toronto Raptors s a Portland Trail Blazers vív meg egymással. A Memphis idegenben igyekszik javítani éjféltől, a Lakers pedig a Pistons ellen meccsel hajnalban, nézzük is, hogy mit érdemes tudnunk ezen derbik előtt!

Toronto Raptors - Portland Trail Blazers (19:00)

A Raptors nagyon hullámzóan teljesít eddig, a legnagyobb csalódás a kanadaiaknál pedig egyértelműen Jonas Valanciunas, aki ritkán hoz átlagon fölüli produkciót a Toronto színeiben, s így hiába a Lowry, DeRozan, Gay trió relatíve kiegyensúlyozottsága, a Raptors eddig nem igazán tudott szintet lépni a tavalyi állapotokhoz képest. A Blazers viszont igencsak magabiztos, ráadásul már idegenben is kezd nyeregetni az oregoni gárda, mely CJ McCollum nélkül is megoldja a hátvédrotációt, valamint centerben Robin Lopez is inkább kellemes meglepetésnek számít. Torontóban kiegyenlített csatára számíthatunk, ahol egy hajszálnyival esélyesebb a Raptors, de csak akkor, ha legalább a saját szintjének meg tud felelni a Casey-legénysg.

Sacramento Kings - Memphis Grizzlies (00:00)

A Kings valamicskét javult az utóbbi fellépésein, de a Grizzlies-nél is végre elkezdtek jobban harapni a játékosok, tehát úgy ahogy megvan a momentum mindkét félnél, de van is miért kaparnia a Sacramentónak és a Memphisnek is, hiszen a saját magával elvárttal szemben is jóval gyatrábban startolt mindkét együttes. A palánk alatt a Cousins - Gasol csata sok mindenről dönthet, s a világ leghangosabb arénája is nagy segítség lehet a Kingsnek, de ettől még nem tekinthető favoritnak a Malone-alakulat.

Los Angeles Lakers - Detroit Pistons (03:30)

A Lakers nem kapta el túl jól a rajtot, de már csak pár hetet kell kihúznia Kobe Bryant nélkül, s pár önbizalom növelő diadala már a gyengébb start ellenére is van az aranysárga-lila hadnak, mely Steve Nash nélkül indul ma harcba a Pistons ellen. A detroitiak nagyon hosszú idegenbeli nyeretlenségi szériát törtek meg a nyugati csapatok ellen a minap, ez erőt adhat Jenningséknek a Staples Centerben is, ezen a fronton is szoros derbit várunk!

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus