19:00-tól Boston - Orlando!

Ma este csupán egyetlen derbit rendeznek az NBA-ben a Super Bowl miatt, de nekünk, magyaroknak ezt igen kedvező idősávban, 19:00-tól tekinthetjük meg élőképpel. Lássuk, mit érdemes tudnunk az összecsapás előtt!

Boston Celtics - Orlando Magic (19:00)

Két igazi tankoló csapat néz farkasszemet egymással, ami a relatív tétnélküliség ellenére sem sejtet unalmas csatát. Az akkor még nem Rajon Rondóval felálló Celtics Orlandóban nyerni tudott előszörre, sőt, az első bostoni felvonást is hozta, ám január 19-én az orlandói közönség előtt a lefelé haladás érdekében gyönyörűen átadta a célba érés lehetőségét a floridai kiscsapatnak és kikapott. Amennyiben ma is alulmaradna a Stevens-legénység, úgy már csak egy egységnyi lenne a differencia a két gárd aközt a táblázaton, tehát nagy harc várható az L-ért, de legalább mindkét alakulattól várhatjuk, hogy az utolsó perceket levéve élvezetes, hajtós kosárlabdát produkál ezen az estén is.

Mindkét oldalon ott lesz mindenki, aki számít, az egykoron egymásért elcserélt Brandon Bassnek és Big Baby Davisnek pláne pikáns lesz ez az összecsapás.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus