19:00-tól Heat-Bucks, majd Knicks-Pelicans

Ma is korán kezdődik az NBA-program, mutatjuk, hogy mit érdemes tudni a négy találkozó előtt.

Miami Heat - Milwaukee Bucks 19:00

Zsinórban hat győzelem után magabiztosan várhatja ezt a meccset is a Heat, főleg azzal együtt, hogy a nyilatkozatok alapján a játékosoknak nincsenek téveszméik, tudják, hogy mire képesek és hogy miért tartanak ott, ahol - ugyan Waiters, McGruder és Winslow továbbra is sérült, illetve James Johnson és Tyler Johnson játéka is kérdéses, akarattal eddig is sok mindent tudtak ellensúlyozni. A Bucks jóval ingadozóbb csapat, egy győzelem-egy vereség ritmusban hozzák a meccseiket most már jó ideje, a sorminta szerint most a győzelemnek kellene következni, de nem lesz egyszerű dolguk - ugyan támadásban nagyobb potenciál van bennük, mint a Miamiban, a pálya túloldalán sokkal többet hibáznak. Külön érdekes lesz, hogy centerposzton mire mennek majd Whiteside-dal és az egyre komolyabb faktorrá váló Adebayóval, itt mindenképpen fölényben lehetnek a hazaiak. 

New York Knicks - New Orleans Pelicans 21:30

A Knicks egy dallasi győzelmet leszámítva sorra szenvedi el a vereségeket, igaz, általában szoros küzdelemben, legutóbb Minnesotában is sokáig partiban voltak Beasley-ék, így most hazai pályán nem lehet őket leírni a New Orleansszal szemben. Főleg úgy, hogy a vendégek azért egyáltalán nem meggyőzőek, az előző meccsüket ugyan megnyerték a Portland ellen, de ott billegnek a playoff-határon, és nem tudnak kiegyensúlyozottan teljesíteni, pedig erre a győzelemre is nagy szükségük lenne most. Nagy kérdés, hogy a magas posztokon mi történik majd, a Kanter-Porzingis és a Cousins-Davis kettős is alapjaiban határozza meg saját csapata játékát, az ő küzdelmük sok mindent eldönthet - fontos sérült egyik oldalon sincs, sőt, a Knicksnél legutóbb már Tim Hardaway Jr. is visszatérhetett.

Phoenix Suns - Indiana Pacers 02:00

Jó formába lendült a Pacers, az utóbbi négy meccséből hármat is megnyert, Oladipo visszatérése jól látható az eredményességen, viszont az említett győzelmek mind otthon születtek, idegenben még bizonyítaniuk kell. A Suns az OKC legyőzése után a Houstonnal már nem bírt, de hazai pályán bárkire veszélyes lehet, támadásban kifejezetten extra játékra is képes a gárda, ha jó napot fog ki, az Indiana gyorsabb játéka fekszik is Bookeréknek, meglátjuk, hogy mire mennek egymással a felek. A hazaiaknál Josh Jackson és Isaiah Canaan is edzett már, Marquese Chriss viszont nem, míg a vendégeknél Domantas Sabonis játéka kérdéses, Myles Turneré pedig gyakorlatilag kizárt.

Minnesota Timberwolves - Portland Trail Blazers 03:00

Érdekes csoportrangadónak ígérkezik ez a találkozó, ahol mindkét félnek fontos lenne a győzelem annak ellenére, hogy az aktuális formákat és a hazai pályát nézve a Minnesota egyértelműen esélyesebbnek tűnik. Jimmy Butlerék a liga legszűkebb elitjébe tartoznak hetek óta, most éppen sorozatban négy győzelemből érkeznek, és 17-6-ot hoztak eddig hazai pályán, míg a Blazers védekezése megint nem áll a helyzet magaslatán, ez pedig zsinórban két vereséget eredményezett. A Portland ráadásul már a negyedik állomáshoz érkezett az idegenbeli túrán, Evan Turner betegséggel küzd, és kérdéses a játéka, az biztos, hogy nincs ideális állapotban a társaság - ha a mostanában látott (sorozatban hét meccs után először kaptak legutóbb száz pont felett, de így is zsinórban negyedszer nyertek legalább tíz ponttal) védekezését hozza a Timberwolves, akkor favoritnak számít.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus