19:00-tól kezd a mai NBA-program!

Ma is elég korán kezdődnek a meccsek az NBA előszezonjában, négy derbi is megrendezésre kerül az est, illetve az éjjel folyamán, ráadásul minden párosítás elég érdekesnek is tűnik - bár tét nélküli csaták révén mindig kérdés, hogy a főszereplők közül kit és mennyit látunk majd akcióban. Washingtonban, Dallasban, Los Angelesben és Portlandben is dobják a labdát, ráadásul az ex-szolnoki Justin Holiday is újra pályára kerülhet. Lássuk, melyik fronton mit várhatunk!

Washington Wizards - Detroit Pistons (19:00)

Nenét igencsak kíméli Wittman mester, Beal viszont csuklósérüléssel dőlt ki, így az egyik legfőbb kérdés, ki veszi át az ő helyét az alapszakasz elején a kezdőben, tehát az ifjabb Glenn Rice és Otto Porter számára adott a lehetőség. A túloldalon is kérdés még, hogy Stan Van Gundy mester hogyan alakítja ki rotációját, de kezdenek tisztázódni a szerepek Detroitban is.

Dallas Mavericks - Indiana Pacers (02:30)

A Mavs Nowitzkit limitálja, ráadásul Monta Ellis sem egészséges és még Raymond Felton is kidőlt a sorból, így a garantált szerződésért hajtókon a sor a texasiak hátvédsorában is, míg az Indiana számára továbbra is a George nélküli felállásból igyekeznek kihozni a legtöbbet, tehát Vogel mester számára is a kísérletezgetésen a hangsúly 2-3-as poszton.

Portland Trail Blazers - Los Angeles Clippers (03:00)

A Clippers még az előszezon meccseit is meglehetősen energikus, látványos játékkal tudja le, úgyhogy a még mindig rövidebb érdemi rotációval operáló Portland otthon a kelleténél több energiát kell majd, hogy beletegyen ebbe a meccsbe, ha nem akar égni saját szurkolói előtt. Ha szórakozni akarunk, akkor még az évad ezen időszakában is tuti választás a Blazers vs Clippers.

Los Angeles Lakers - Golden State Warriors (03:30)

A Lakers továbbra is komoly gondokkal küzd, valahogy a sors nem kíméli az aranysárga-lilákat továbbra sem, de a GSW ellen legalább nem kell majd túlerőltetni semmit és senkit sem, s ha ezt Kobe Bryant is megérti, abból sokat profitálhat az újraformált LAL, a GSW-nél pedig Justin Holiday tehet egy újabb lépést a garantált szerződés felé, de ehhez több kell, mint amit eddig az előszezonban mutatott.

Élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus