19:00-tól már jönnek a mai NBA-meccsek!

Vajon a Miamit is képes megtréfálni a nagyon feljavuló Toronto az Indiana legyűrése után? Mire megy egymás ellen John Wall és Steph Curry? A Cleveland még mélyebbre kerül ma? Folytatódik-e Kendall Marshall "Linsanity"-je? Ezekre a kérdésekre mind választ kaphatunk ma, nézzük a soron következő, magyar idő szerint is korán startoló játéknap hét párosítását!

Detroit Pistons - Memphis Grizzlies (19:00)

A Pistons és a Grizzlies is alaposan mínuszban van ebben a szezonban, ami akkor is meglepetés, ha tudjuk, hogy a detroitiak kerete idén állt össze és sok köztük a fiatal, illetve nem éppen győztes mentalitású játékos/edző, illetve hogy a Grizzlies már hónapok óta nem számíthat Marc Gasolra és hosszú hetekkel ezelőtt kidőlt náluk Pondexter is. Egymás ellen most egy, a palánk alatti területre koncentráló csatában mutathatják meg, aktuálisan ki a jobb. A vesztes különösen nem lesz boldog, hiszen még hátrébb kerül a rangsorban....

Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers (00:00)

A Cavaliers egész tisztességesen játszott tegnap az eltiltott és elcserélni kívánt Andrew Bynum és a sérült Kyrie Irving távollétében, de a Pacers, mely idén már alaposan megleckéztette a jelenleg csak 33 százalékon álló Brown-legénységet, abszolút favoritként érkezik Clevelandbe, s jó eséllyel célba is ér idegenben ma is.

Miami Heat - Toronto Raptors (00:00)

A Raptors legutóbb Washingtonban nyert elég magabiztosan, előtte meg az Indianát leckéztette meg, tehát a Miami sincsen biztonságban a Rudy Gay nélkül igazi csapatként játszó és eredményesen menetelő kanadaiak ellen. DeRozan, Lowry és Ross dobóformája azért meg fogja határozni a Toronto mostani esélyeit, de koncentrált játékra lesz szükség a floridaiaktól is a diadalhoz.

Washington Wizards - Golden State Warriors (00:00)

A Wizards képtelen egyről a kettőre jutni és tartósan pozitív tartományban lenni, a Golden State pedig elég jó passzban érkezik a fővárosba ahhoz, hogy ne tituláljuk Steph Curryéket esélyesnek. Egyes poszton érdekes lesz a nagyobb testű Wall és a jobb kezű Curry közti külön csata, de cserék harca is sok mindent meghatározhat.

Oklahoma City Thunder - Boston Celtics (01:00)

A Celtics tökéletesen esélytelenként érkezik a Minnesota ellen óriási derbit nyerő OKC csarnokába, de Jeff Greenéktől Rajon Rondo rehabilitációja alatt is láttunk számtalan nagy bravúrt, úgyhogy az underdog szerep továbbra is fekszik a bostoniaknak. Persze Kevin Durant formáját elnézve kisebb csoda lenne, ha nem győzne otthon a Thunder.

Dallas Mavericks - New York Knicks (01:30)

A Dallas a Carmelo Anthony visszatérése óta határozottan masszívabb New Yorkot fogadja otthon, s esélyesként pályára lépve a megfelelő koncentráció, illetve energia kombinációjával együtt be is húzhatja ezt a csatát, de mostanság van annyi tartás a Knicksben, hogy ott lehesen ellenfele nyakán és ha úgy adódik, akár nyerjen is.

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets (03:30)

A Lakers aranyra lelt a sok sérülés után? Ha a választ ma nem is tudjuk meg, de vélhetően lényegesen közelebb kerülünk hozzá, mint legutóbb, hiszen Kendall Marshall egy 20 pontos, 15 gólpasszos performanszt követően irányíthatja a Los Angeles-ieket. A Nuggets a nélkülözött Andre Miller és a még mindig sérült Gallinari, McGee páros nélkül sem sansztalanként jön LA-be, ahol vélhetően hajtós meccset játszik majd a Bryant, Nash, Blake, Henry, Farmar ötösfogatot kényszerből jegelő D'Antoni-legénységgel.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus