20:00-tól Berlinben játszik a Spurs! (Sport 1)

Korán kezdődik a mai NBA-sorozat, hiszen este nyolc órától a Sport 1-en élőben nézhetjük a címvédő Spurs berlini vendégjátékát. A Washington New Orleansba, a Charlotte Philadelphiába látogat, megnézhetjük a tavalyi MVP-t a Denver ellen, a New York Knicks Bostonban mutatkozik be, a Memphis a Milwaukee ellen lép pályára, a Phoenix pedig a brazil Flamengóval csap össze. Nézzük a részleteket!

Alba Berlin - San Antonio Spurs 20:00 (TV - Sport1 ÉLŐ)

Az idei első magyar tv-ben is nézhető mérkőzésen rögtön a címvédőt nézhetjük meg egy európai ellenféllel szemben. A bajnok San Antonio gyakorlatilag semmit nem változott, bár Gregg Popovichot ismerve nem feltétlenül veszi figyelembe a nézői igényeket és nem lesznek fent túl sokat a sztárok. 

Philadelphia 76ers - Charlotte Bobcats 01:00

A Sixerst már láthattuk, Nerlens Noel rémes megoldásokkal mutatkozott be, most a Charlotte és Al Jefferson ellen kellene javítania. Legutóbb Wroten és Thompson voltak a pontfelelősök (Carter-Williams sem remekelt), mégis hússzal kaptak ki Bostonban, hazai pályán azért illene egy komolyabb produkciót nyújtani még előszezon-meccsen is. 

New Orleans Pelicans - Washington Wizards 01:00

A Washington Gortat vezérletével legyőzte a Chicagót, de Paul Pierce máris kakaskodással nyitott - idén is érdekes csapat lesz a fővárosi alakulat. Külön szépsége lehet a meccsnek a belső emberek csatája, az Asik-Davis duó párharca a Nené-Gortat duó ellen, akik a magasemberek játékáért lelkesednek, igazi csemegére számíthatnak.

Boston Celtics - New York Knicks 01:30

Megkezdi a preseasont az új New York is, először láthatjuk Carmelo Anthonyval a triangle offense-t - ráadásul rögtön az egyik örök rivális otthonában. Evan Turner pazarul játszott első bostoni mérkőzésén, most Anthonyval szép párharcot vívhatnak, igazi keleti rangadót lehet az előszezon-jelleg ellenére is.

Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies 02:00

Mindkét fél első idei mérkőzését játssza, így sok információnk nincs róluk - bár a tavalyiak alapján nyilván meg lehet határozni a játékerőket. Vince Carter érkezésével talán lesz egy olyan játékosa a Grizzliknek Conley-n kívül, aki egy az egyben is képes kintről megbontani a védelmet, ez soakt segíthet a Gasol-Randolph duónak. A túloldalon rendkívül izgalmas a keret, hiszen Giannis Antetokunmpo mellé érkezett Jabari Parker is, a két fiatalban óriási potenciál van.

Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder 03:00

Kevin Durant is pályára lép, a tavalyi alapszakasz MVP-je Denverben kezdi az előszezont. A Nuggets a Lakers ellen már pályára került, Kenneth Faried pedig meglepően gyengén teljesített - ma Serge Ibakával kell farkasszemet néznie. A Thundert sztárjai miatt mindenképpen érdemes nézni, de a Nuggets sem gyenge csapat, hamisítatlan nyugati derbi a játéknap utolsó előtti találkozója.

Phoenix Suns - Flamengo 04:00

A braziloknál a válogatottban is feltűnő Marcelinho Machado a dobóhátvédje és Walter Hermann az erőcsatára, ennek ellenére finoman szólva sem esélyesek a találkozón. A hátvédsorban pokolian erős Sunst először láthatjuk idén, a sokra hivatott keret tele van érdekességekkel.

A meccsekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus