20:00-tól Nets - Pistons, 21:30-tól Clippers - Bulls élőképpel!

Ma este az éjszakázni, illetve hajnalban kelni nem szerető magyar NBA-fanatikusoknak is kijut a jóból, hiszen a mi időszámításunk szerint este nyolctól láthatjuk élőben a pocsékul álló, de rengeteg sztárt felvonultató Brooklynt a nyáron alaposan megerősödő Detroit ellen, másfél órával később pedig dobják a labdát a Clippers és a Bulls rangadóján. Nézzük, mit várhatunk ezektől a csatáktól és a további három éjjeli párosítástól!

Brooklyn Nets - Detroit Pistons (20:00)

Az amúgy is Kelet alján tanyázó, nagyon erősen negatív mérlegű és súlyos vereségszériában lévő Nets ma Lopez, Williams, Terry és Kirilenko nélkül kénytelen felvenni a harcot a Billupsot és Bynumot kényszerből jegelő Pistons ellen. Ebből kifolyólag a Garnett, Pierce, Johnson rutinróka-trió vállain talán túl sok is lesz a teher, a Detroit ráadásul szintén motivált, mivel Mo Cheeks fiai sem kezdték valami fényesen az évadot. A vesztesnek nagyon fog fájni az újabb kudarc, a körülményeket tekintve viszont hasonlóak az esélyek, úgyhogy küzdelmes és szoros derbit várhatunk!

Los Angeles Clippers - Chicago Bulls (21:30)

A Clippers egy kiszámíthatatlan meccs előtt áll, hiszen a Bulls esetében nem tudhatjuk, hogy Butler, majd Rose elvesztése után egy teljesen hitehagyott chicagói alakulat lép-e pályára ma LA-ben vagy pedig hasonlóan reagál a nehézségekre Tom Thibodeau együttese, mint tette azt tavaly a rájátszásban, amikor szintén több vezér dőlt ki náluk. A back-to-back játszó LAC a Kings ellen majdnem elszórakozta 20 pontos előnyét, úgyhogy ma nagyobb koncentráció kell Chris Pauléktól, itt is könnyen kerekedhet egy jó kis derbi.

Orlando Magic - Phoenix Suns (00:00)

A Magic tegnap visszakapta Big Baby Davist, aki a maga 20 pontjával kis híján győzelemre vezette a kisebbik floridai gárdát a nagyobb, azaz a Heat ellen, ám végül kikapott 16 egységnyi fórból az Orlando, mely Tobias Harrist továbbra is nélkülözi. A Suns viszont elhozta a győzelmet Charlotte-ból két napja, pedig akkor sem játszhatott Eric Bledsoe és az újonc Alex Len sem volt még egészséges, ilyen formán eléggé nehéz lenne tippelnünk a mai csata végkimenetelére, inkább dőljünk hátra és élvezzük a két lelkesen játszó kiscsapat összecsapását!

Oklahoma City Thunder - Utah Jazz (01:00)

A Thunder szépen behúzogatja meccseit, még ha sokszor hagy is kívánnivalót maga után a tavalyelőtti finalista játéka, a Jazz viszont majdnem minden fellépésén sansztalan, ezt szépen tükrözi az összesen egy győzelmet tartalmazó mérlege is. Teljesen egyértelmű favorit az OKC, amennyiben kellőképpen komoly is veszi ezt a csatát Scott Brooks fiatal legénysége, úgy papíron sansztalan a Trex Burke-öt egyelőre még a padról hozó Utah.

Los Angeles Lakers - Sacramento Kings (03:30)

A Lakers egy győzelemre van az 50 százalékos mutatótól és hamarosan jön vissza Kobe Bryant és talán Steve Nash is, tehát eddig semmi ok a pánikra Los Angeles aranysárga-lila "oldalán". A Kings a Staples Center másik csapata, a Clippers ellen majdnem nagy bravúrt hajtott végre tegnap, ám végül egy ponttal kikapott, így a back-to-back vélhetően mentálisan sem használ most DeMarcus Cousinséknak, ugyanakkor elég hasonló játékerőt képvisel a két fél, ráadásul a match-upokat tekintve oda-vissza lehetnek gondok, tehát hullámzó és kiszámíthatatlan összecsapás következik az előzmények alapján.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus