21:30-tól a Spurs meccsel a Madison Square Gardenben

Két meccset is rendeznek fél tíztől - a Detroitot fogadja a Toronto - alsóházi derbi Sacramentóban - nézzük, hogy mit várhatunk!

 

Minnesota Timberwolves - Chicago Bulls 21:30

Érdekes meccs lesz, alapvetően egyik csapat sincs túl jó állapotban, a Bulls elvesztette az előző két meccsét, a legutóbbit ráadásul elég simán, míg a Minnesota jó pár vereség után megverte a Torontót, és végre jól játszott a gárda - azóta viszont ismét kikapott már egyszer. Wade és Butler játéka is kérdéses a vendégeknél, előbbi jó eséllyel azért pályára fog lépni, utóbbi viszont ha ott is lesz a parketten, biztosan nem lesz 100%-os, ami jelentősen csökkentheti az esélyeiket. A Minnesotától mindenképpen az kell, amit a Raptors ellen produkáltak, kell az aktív védekezés és kell az akarat, a fegyelem, anélkül most is simán kikaphatnak még akkor is, ha Butler nem játszik - a vendégeknek is össze kell magukat szedniük, a Gibson-Lopez kettősnek lassítania kell Townst, de főleg támadásban kell megtalálniuk a ritmust.

New York Knicks - San Antonio Spurs 21:30

Újabb előadásra készül a Knicks-cirkusz, kérdés, hogy képesek lesznek-e elfogadható védekezést bemutatni, lesz-e lélek és ész a játékukban, illetve hogy mindehhez mit szól majd a közönség - az utóbbi időben nehéz pozitívumokat találni a csapattal kapcsolatban. A Spurs negyedik állomásához érkezik idegenbeli túráján, de eddig nem erőltette túl játékosait Gregg Popovich, és most is egyértelműen ők az esélyesek, teljesen más szintet képviselnek jelenleg. Kawhi Leonard megfoghatja Carmelo Anthony-t, míg rá nincs igazán jó opció a túloldalon, a festékben Dedmon egyre otthonosabban mozog kezdőként, és Pau Gasol hiánya ellenére működik a gépezet. Kérdés, hogy Jeff Hornacek szavai (a kezdőjátékosok nem fognak senkit) hatottak-e Porzingisékre, vagy a tréner változtat-e a kezdőn a hazaiaknál.

Toronto Raptors - Detroit Pistons 00:00

A Toronto négy napja lépett pályára utoljára, otthon játszhat, így friss, pihent állapotban vívhatja meg ezt az összecsapást, míg a Detroit fáradtabb lehet - igaz, a vendégek kimondottan jó formában vannak legutóbbi vereségük ellenére. Kérdés, hogy most is ki tudják-e használni erősségeiket, elsősorban Andre Drummondot, akinek Valanciunasszal kell megharcolnia és lehetőleg minél nagyobb fölénybe kerülnie a festékben, hogy utat és lehetőséget adjon a Jackson-Morris-Harris triónak. Az is kérdés, hogy a Lowry-DeRozan párossal mihez kezd majd a Pistons, ilyen tűzerővel ők nem rendelkeznek, de Caldwell-Pope bármelyikükön komoly munkát végezhet hátul.

Sacramento Kings - New Orleans Pelicans 03:00

A Kings az előző négy mérkőzésből hármat megnyert, úgy fest, hogy rátaláltak valamire a csapatnál, mind védekezésben, mind támadásban, így bizakodva várhatják a nyugati ki-ki meccset. Legutóbb a Pelicans is jól játszott, a Davis-Holiday párosra építve parádés támadójátékot mutatott be az együttes, kérdés, hogy ebből mennyit tud átmenteni erre az estére. Nyilvánvalóan kiemelt csata lesz Cousins és Davis összecsapása a palánk alatt, itt sok minden eldőlhet, de akaratban és védekezésben a Sacramento, támadásban viszont a több opció miatt a Pelicans áll jobban előzetesen. Kérdéses Lawson és Evans játéka is.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus