21:30-tól Clippers - OKC, éjjel derbi Washingtonban is!

Ma este az idény eddigi egyik, ha nem a legnagyobb tétéjével bíró mérkőzést nézhetjük meg magyar idő szerint 21:30-tól, hiszen ilyen korán dobják a labdát a Los Angeles Clippers és az Oklahoma City Thunder második körös PO-párharcának negyedik ütközetén, majd az ugyanitt tartó Washington - Indiana páros is megküzd egymással éjjel. Lássuk, melyik fronton mit várhatunk!

Los Angeles Clippers(3.) - Oklahoma City Thunder(2.) (21:30)

A Clippers nagyon csúnyán ráfázott arra, hogy még a második meccsen hagyta átvándorolni a megszerzett momentumot az akkor még nagyon mélyen lévő OKC-nek, így Paulék elvesztették első hazai fellépésüket is, ennek nyomán ma minden teher rajtuk lesz, s ha nem verik el Durantéket, akkor érdemben vége is számukra a küzdelemnek.

A palánk alatt jóval keményebbnek kell lennie a Griffin, Jordan, Davis hármasnak, túlzottan sok teret hagytak eddig az ellen magasainak a Los Angeles-iek, ez pedig a továbbjutásukba is kerülhet. Paul extrájára is nagy szükség lenne hazai oldalon, ahogy a kispad produktivitására Jamal Crawfordon kívül is. Ha elég türelmesen és taktikusan játszik ma az Oklahoma City, akkor megvárhatja, hogy hibázzon a Clippers nyomás alatt és érdemben megnyerheti ezt a csatát, de ilyen előzmények után képtelenség lenne egyik vagy másik felet egyértelmű favoritnak kikiáltani mára.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2-1 a Thunder javára.

Washington Wizards(5.) - Indiana Pacers(1.) (02:00)

A Wizards lendülete nagyon megtört a jó kezdést és a masszív folytatást követően, ráadásul John Wall szeme nincs rendben, Roy Hibbert pedig feltámadt poraiból, tehát nagyon nem a fővárosiaknak áll a zászló már ebben a párharcban, de ha még akarnak valamit a washingtoniak, akkor ma muszáj valahogy kiizzadniuk a W-t és némi momentumot gyűjteniük. Az eszközeik ahhoz is megvannak, hogy egy formában lévő, csapatként fegyelmezetten és jól játszó Pacerst is elüssenek a további küzdelmektől, de nincs hibázási lehetőségük már innentől kezdve. Az Indiana kezében ott van az ütőkártya ma, csak nyugodtnak és határozottnak kell lenni, meg persze Hibbertet tűzben tartani és a kispadot még jobban felhozni.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2-1 a Pacers javára.

A meccsekhez élőképes streameket EZEN a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus