21:30-tól élőben láthatjuk a Clipperst!

Ma este 10 találkozóval jelentkezik az NBA, ráadásul most lesz egy magyar idő szerint 21:30-kor kezdődő összecsapás is, melyen a Los Angeles Clippers és a Sacramento Kings néz farkasszemet egymással, ebben a párosításban pedig a látványra vélhetően nem lehet majd panasz. A Washington - New York, a Houston - Minnesota és a Golden State - Denver összecsapások is rangadók a javából, ami a későbbi programot illeti, vegyük is sorra, hogy mit érdemes tudnunk a játéknap előtt!

Los Angeles Clippers - Sacramento Kings (21:30)

A Clippers rangadót vesztett Oklahoma Cityben, úgyhogy most kötelező javítania a közben lendületbe jövő Kings ellen, pláne mivel saját közönsége előtt játszik a Los Angeles-i alakulat. A palánk alatt DeMarcus Cousins megállítása azért így is komoly feladat lesz DeAndre Jordanéknek, tehát ha nem is feltétlenül szoros, de pikáns, látványos összecsapást várhatunk!

Indiana Pacers - Philadelphia 76ers (01:00)

A Pacers tegnap Bostonban diadalmaskodott, most pedig a hosszabbításban nyerő Philadelphiát fogadja, s minden jel szerint abszolút esélyese is ennek a párosításnak, hiába, hogy megvan a momentum a ligautolsónak várt, de eddig elég masszívnak és harcosnak mutatkozó Sixersnél.

Washington Wizards - New York Knicks (01:00)

A Wizards össze-vissza eredményeket produkál, a Knicks viszont szimplán gyengélkedik, s mivel még egy darabig nem számíthat Tyson Chandlerre a New York, így minden idegenbeli fellépés megnyerése bravúr lenne a Woodson-legénységnek, főleg mivel az ellenfél palánkja alatt Nené és Gortat ostromol, illetve takarít...

Atlanta Hawks - Boston Celtics (01:30)

A Celtics otthon kapott ki 20 órával korábban a Pacerstől és hatos buktaszériában van, a Hawks viszont idegenben hozta a sikert tegnap Detroitban, így saját közönsége előtt favoritnak tekinthető. A vendégeknél Jared Sullinger kisebb betegséggel küszködik, de elvileg pályára lép, Kelly Olynyk viszont hosszabb időre kidőlt a sorból, rá nem számíthat most Brad Stevens mester.

Miami Heat - Orlando Magic (01:30)

A Miami idén egyszer már jól elverte az állami rivális Orlandót, s mivel még ma is Davis és Harris nélkül áll fel az amúgy is idegenben küzdő Magic, nem sok jót jósolhatunk Oladipóéknak ezen az estén, pláne ha figyelembe vesszük, hogy a Heat a döcögős idénykezdet után igyekszik stabilizálni a játékát. Wade lehet, hogy ma sem öltözhet be a címvédőnél, de nélküle is a kötelező győzelem a cél Jameséknél.

Houston Rockets - Minnesota Timberwolves (02:00)

A Rockets borzasztóan hullámzik eddig, ráadásul Kevin McHale is kísérletezik még a nyerő rotáció kialakításával, ami mostanra talán kezd körvonalazódni. A Minnesota 30-cal verte tegnap a Brooklynt, s bőven tudott is emiatt energiát spórolni a Kevin Love fémjelezte alakulat. A két gárda találkozói mindig pikánsak, hiszen Adelman mester, illetve McHale edző pár éve még az aktuális ellenfél kispadjáról osztogatták a tanácsokat.

Milwaukee Bucks - Charlotte Bobcats (02:30)

A Bucks szépen lassan újra kikerülhet az abszolút pofozógép szerepkörből, de még ma is Brandon Knight (és a még sokáig hiányzó Larry Sanders, továbbá az egész idényre kieső Carlos Delfino) nélkül kell felvennie a harcot a wisconsini hadnak a back-to-back érkező Charlotte-tal, mely egy hazai kudarc után szeretne javítani közvetlen riválisa csarnokában.

San Antonio Spurs - Cleveland Cavaliers (02:30)

A Cavs-re csúnya dolgok várhatnak ma este, hiszen a Spurs rengeteg energiát megspórolva gyűrte le tegnap a Memphist idegenben, a clevelandieknél pedig áll a bál, hiszen az 1/1-es Anthony Bennett pályára sem kerül, a rotációt pedig alaposan felforgatta a több ifjoncnak semmi lehetőséget sem adó, de az eredményeket sem sikerrel hajszoló Mike Brown mester. A szakvezető régi főnöke, Gregg Popovich ellen mérettetheti meg magát, de amilyen formában van most a Kyrie Irving irányította alakulat, papíron sansztalan a Cavs a ligaelső San Antonio otthonában.

Denver Nuggets - Dallas Mavericks (03:00)

A Nuggets otthon több erős gárdát is két vállra fektetett már idén, hiába, hogy nincs még Gallinari és már hetek óta nem hadra fogható JaVale McGee sem. A Mavericks inkább otthon erős, de mostanság hozott nagy meccseket idegenben is az Ellis - Nowitzki páros vezette texasi csapat, s ma sem sansztalanként érkezik a coloradói magaslatra. A nap egyik leghullámzóbb meccse lehet ez.

Golden State Warriors - Portland Trail Blazers (04:30)

Curry és Iguodala játéka is veszélyben ma este, nagy valószínűséggel egyikük sem lép parkettre a nyugati második Blazers elleni rangadón, így a kilenc meccse csak nyerő oregoniak számára megnyílik a lehetőség a kiváló széria folytatására. Itt azért nem ártana, ha végre a vendégek kispadja is produkálna, de a GSW olyan mértékű irányítóproblémával kell, hogy szembe nézzen ma, hogy egyenesen meglepetés lenne, ha nyerne valahogy Mark Jackson legénysége.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus