21:30-tól Memphis-Phoenix, a 22-re megy a GSW

Brooklynba látogatnak Curry-ék - dobópárbaj Oklahoma City-ben? - magasemberek nélkül fogadja a Washington a Dallast - Detroitban a Lakers

 

Memphis Grizzlies - Phoenix Suns 21:30

A Grizzlies a Spurs elleni komoly verés után igyeszik javítani hazai pályán, a Suns azonban ennél sokkal nagyobb gondokkal küzd - Bledsoe-ék az utóbbi nyolc meccsből hetet elveszítettek és több mint 110 pontot kaptak ezeken átlagosan. Ha a védekezésükön nem tudnak javítani, ma sem lesz esélyük, ugyan a Memphis nem egy nagy dobó csapat, de a palánk alatt a Gasol-Randolph páros óriási fölényben lehet a Len-Leuer duóval szemben - ráadásul most már a small-ballhoz is tud jól alkalmazkodni a hazai együttes. A Suns egy dologban kiemelkedő, tripladobásban, ezt speciel Conley-ék ellen pont nem lesz egyszerű kihasználni...

Brooklyn Nets - Golden State Warriors 00:00

A GSW tegnap megszenvedett Torontóban, de Steph Curry újabb embertelen meccsével hozták a 22. győzelmüket is - ma viszont az idegenbeli back-to-backet megérezheti a bajnok. Ebben bízhatnak a hazaiak, hiszen a Warriors sorozatban kétszer kapott ki ebben a csarnokban, míg Lopezék elsősorban otthon erősek, ráadásul az Oracle-ben is nagyon megszorongatták Klay Thompsonékat. Amire viszont egyelőre nem lehet készülni, az Steph Curry mágiája, az MVP szórja a 40 pontos meccseket, és ebben a Netsben jelenleg nincs meg a tűzerő ahhoz, hogy 100 pont felett is tartsa a lépést a Golden State-tel.

Detroit Pistons - Los Angeles Lakers 00:00

A Lakers eddigi három győzelméből egyet éppen a Pistons ellen szerzett, ráadásul a Kobe Bryantet körüllengő hangulat minden meccset különlegessé tesz - ez valószínűleg ebben a csarnokban is így lesz. A két csapat közti különbség nyilvánvaló, az utóbbi találkozókon támadásban is hatékonyabban dolgozott a Detroit, Reggie Jackson és Marcus Morris is jó formában van, márpedig amikor az irányító elérte a húsz pontot, mindig nyert csapata. Azt nem igazán látni, hogy őt ki állítja majd meg, hiszen D'Angelo Russell egyelőre támadásban próbálja összerakni magát, ráadásul a palánk alatt Andre Drummondot sem lesz egyszerű megtartania Roy Hibbertnek.

Washington Wizards - Dallas Mavericks 00:00

A Wizards legutóbb kényszerből extra small-ballt játszott szinte a teljes mérkőzésen a Phoenix ellen, és ez eredményre vezetett - egyelőre kérdés, hogy Gortat, Nené, Gooden vagy Humphries bevethető lesz-e, illetve az szinte biztos, hogy Gortat nem léphet pályára. Ennek tükrében most is egy gyors, alacsony szerkezetre számíthatunk a fővárosiaktól, ezzel szemben a Mavsnél remekül működik a Pachulia-Nowitzki duó, ráadásul a periméter-játékosok is rendben vannak - igaz, azért túl jó formában nincs most a gárda. Ez a Washingtonról sem mondható el egyébként, meglepő győzelmek és vereségek váltották egymást az elmúlt meccseken, nagy kérdés, hogy ma melyik arcukat mutatják.

Oklahoma City Thunder - Sacramento Kings 01:00

Ugyan az OKC-t nagyon megfogta a Miami legutóbb, ennek ellenére itt egyértelműek az esélyek, a Kings eléggé szétesett az utóbbi mérkőzéseken, ráadásul a back-to-backek második felén eddig 0/5-tel állnak Cousinsék. A center sincs túl nagy formában, márpedig az ő extra játéka fontos lenne, különösen a liga legjobban lepattanózó csapata ellen - ugyanakkor azt sem igazán látni, hogy Kevin Durantet és Russell Westbrookot ki fogja majd meg. Ha ők hozzák a szokásos teljesítményüket, hazai pályán ezúttal jóval esélyesebbnek tűnik a Thunder - igaz, egy nagy adok-kapokba belemehet a Kings, ha Belinelliék jó dobóformát fognak ki.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus