8 meccses NBA-program kezd 21:00-kor!

Ma este újra korán láthatunk NBA-mérkőzéseket, hiszen hamarosan dobják a labdát Oklahoma Cityben és Clevelandben is, aztán az éjjel folyamán lesz egy Brooklyn - Minnesota derbi, valamint egy Golden State - New York csata is a Portland - Memphis rangadó mellet. Lássuk, mit várhatunk a mai párosításoktól!

Oklahoma City Thunder - Utah Jazz (21:00)

A Thunder már nem nagyon hibázhat, ha meg akarja szerezni az első helyet a Spurstől, ráadásul a Clippers és a Rockets is látótávolságon belül van Duranték mögött, de mondani sem kell, hogy nem első sorban a Jazz otthoni legyőzése, amivel kapcsolatban izgulnia kellene egy OKC-fannek - persze ehhez kell az is, hogy ne becsülje le Burke-éket Scott Brooks továbbra is tartalékos (Sefolosha, Perkins out) legénysége. A Utah már csak a minél jobb pickekért harcol, a vendégeknek tehát kapóra jön egy ilyen meccs, lehet gyakorolni úgy, hogy a győzelem miatt sem kell aggódni.

Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers (21:00)

A Cavs még mindig rendelkezik némi eséllyel, ami a PO-ba jutást illeti, ráadásul kapóra jöhet a Kyrie Irving távollétében azért nem túl magas potenciállal rendelkező hazaiaknak az egyértelműen gödörben lévő, s a szezon elején Clevelandből kitett Andrew Bynum nélküli keleti első látogatása. Az Indianának viszont szintén nagy a tét, hiszen a Heat fél gőzzel is beérni látszik Paul George-ékat, az előzést pedig nyilvánvalóan szeretné elkerülni a Vogel-alakulat.

Brooklyn Nets - Minnesota Timberwolves (00:00)

A Nets is csúszhat még lejjebb is, de a Bulls és a Raptors sincsen annyira kiegyensúlyozott formában, hogy lehetetlen lenne számára a harmadik kiemelés megkaparintása egy jó hajrával, de ehhez otthon kötelező elverni a rájátszásról szinte biztosan lemaradó Minnesotát, mely azért vélhetően nem adja majd könnyen magát. Mivel Pekovics már visszatért a vendégeknél, Garnett és Kirilenko pedig nem hadra foghatóak Lopezzel egyetemben, így nem lehet egyértelmű favoritnak sem kikiáltani a Brooklynt.

Orlando Magic - Toronto Raptors (00:00)

A Magic mostanság megint több komolyabb céllal rendelkező együttest is megtréfált otthon, viszont a Raptors eléggé stabilnak tűnik ahhoz, hogy bármennyire is jól játszik ma az Orlando, nyerjen idegenben is, ami lassan elengedetlen lesz az első körös pályaelőny biztosításához. Vucsevics és Valanciunas közt láthatjuk majd a két talán legtehetségesebb európai fiatal center közti párharc újabb remek felvonását, de nem ez dönt majd a végkimenetelről.

Boston Celtics - Chicago Bulls (01:00)

Mivel a Bostonnak még van sansza arra is, hogy letankolja magát egészen a bottom 3-ba, ezért aligha nyer már sok meccset Brad Stevens fiatal, s egyébként kompetensnek tűnő gárdája, mely a Top 3-as keleti kiemelésért küzd és mindenképp nyerni megy a Celticshez. Harcos meccset várhatunk, de komoly papírforma-borulás lenne a hazaiak sikere.

Golden State Warriors - New York Knicks (03:00)

A GSW nagyon rossz pillanatban vesztette el Andrew Bogutot, hiszen még a rájátszásról is lemaradhat Mark Jackson együttese, mely azt a Knicks-t fogadja ma, mely már csak pár lépésre van attól, hogy a szintén borzasztóan szereplő Atlantát beérje és elcsípje a PO-t egy ennyire gyenge szezon ellenére is. Nehéz lenne az esélyekről beszélni, borzasztó hullámzó a New York, mely sokszor szedte már össze magát idegenben is, teljesen váratlanul. Az mindenesetre sokat segíthet a hazaiaknak, hogy a korábbi Knick, David Lee ma már ott lehet a Golden State-ben.

Portland Trail Blazers - Memphis Grizzlies (03:00)

A Blazerst lehet, hogy megmenti Aldridge visszatérése, de még messze sincsen biztonságban a Portland, mely az egy fokkal nehezebb szituációban lévő Grizzlies-t látja vendégül most. A korábbi oregoni kedvenc, Zach Randolph csatája LMA-vel szemben csemege lesz, de sok múlik a cseresorok paroláján is. Összességében teljesen pillanatnyi dolgok dönthetnek, valamint az, hogy melyik játékstílus kerekedik fölül a másikon.

Los Angeles Lakers - Phoenix Suns (03:30)

A Lakersnek a Suns is könnyen óriási pontzuhatagot adhat ajándékba vendégként, bár a korábbi phoenixi kedvenc, Steve Nash és társai otthon bizonyára szeretnék valamennyire kárpótolni szurkolóikat is. Látványos, lendületes derbire van kilátás, ahol egyértelmű favorit a PO-ba jutás érdekében minden győzelmet nagyon akaró Suns az esélyes.

Élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus