A Clippers is leoktatja a Warriorst?

Paulék a Spurs után a tegnap nagy pofont kapó GSW-n is átlépnének - harmadik nap, harmadik meccs a Wizards számára - javítana a Hawks

 

Atlanta Hawks – Milwaukee Bucks 01:30

Az Atlanta tegnap némileg meglepő vereséget szenvedett otthon a tartalékos Miamitól, és úgy tűnik, hogy az All-Star előtti gyengébb formájuk megmaradt – márpedig nagyon fontos lenne számukra egy győzelem ezen az estén. Főleg úgy, hogy hazai pályán játszanak a szintén back-to-backből érkező, védekezésben kissé harmatos Milwaukee abszolút verhető ellenfélnek tűnik: a vendégeknél Greg Monroe nem igazán találja a helyét, igaz, Plumlee-vel hátul stabilabb a gárda. A hírek szerint Kirk Hinrich bemutatkozhat a Hawksban, összességében pedig valószínűleg egy látványos, sok pontot hozó meccset látunk majd.

Miami Heat – Washington Wizards 01:30

Mindkét csapat meglepetést okozott az All-Star után, hiszen a Heat tegnap Wade, Bosh és Whiteside nélkül verte meg idegenben az Atlantát, a Wizards pedig meglepően kontrollált játékkal aratott back-to-back sikert. Esetükben a probléma az, hogy három nap alatt ez lesz a harmadik találkozójuk, ami nyilvánvalóan nehéz feladat, ráadásul a Miaminál Whiteside biztosan, Wade pedig jó eséllyel visszatérhet a csapatba – utóbbit még pár órával a meccs előtt megvizsgálják. Ha azzal az intenzitással játszanak a floridaiak elöl, amivel tegnap, akkor mindenképpen esélyesek, de kérdés, hogy a Wizards tudja-e tartani az utóbbi két napon látott védekezést – itt is jó találkozóra számíthatunk.

Minnesota Timberwolves – New York Knicks 02:00

Mindkét csapat kikapott tegnap, de összességében még mindig talán a Timberwolves a biztatóbb: a Knicks január 22-e óta botrányos elöl-hátul és sorozatban már hét vereségnél jár az edzőváltáson is áteső alakulat. A Minny ennél jóval összeszedettebb mostanság, a festékben Towns dominálhat, és ha a védekezésüket kicsit össze tudják szedni, mindenképpen esélyesek lesznek – az utóbbi hat hazai meccsükön szűk 110 pontot átlagoltak és ezekből meg is nyertek négyet. Playoff-álmokat már komolyan egyik csapat sem szövögethet, de önbizalom szempontjából nagyon fontos lenne a győzelem mindkét fél számára.

Los Angeles Clippers – Golden State Warriors 02:30

Nagyon érdekes mérkőzésre számíthatunk, ugyanis a GSW tegnap meglepően nagy pofonba szaladt bele Portlandben, és Lillardék maximálisan kihasználták a címvédő hibáit – amik eddig is megvoltak már. Curry-éknek csak akkor lesz esélyük ezen az estén, ha a védekezésre is komoly hangsúlyt fektetnek és nagyon figyelnek az eladott labdáikra, különben a hátul parádés, nagyon kontrollált játékot játszó, pihentebb és két napja otthon a Spurst is megverő Clippers is átlép rajtuk. Ebben az esetben pedig nagyon hamar elúszhatna a 72-10-es rekord, és bár az ilyen statement game-eken eddig remekelt a Warriors, most nem biztos, hogy vannak olyan állapotban, hogy ezt megtegyék. A Curry-Paul csata mellett érdekes lesz a négyes poszt és a kissé haloványabb Draymond Green szerepe is, mindenesetre óriási csatára van kilátás.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus