A Clippershez látogat a Rockets

Ma este négy mérkőzést rendeznek csupán az NBA-ben, de mindegyik párosításnak van némi pikantériája, sőt, a Los Angeles Clippers és a Houston Rockets csörtéje az egyik legnagyobb rangadó, ami Nyugaton elképzelhető, a Cleveland - Minnesota összecsapás különösen érdekesnek tűnik, a Golden State pedig idegenben igyekszik megtörni az eddig veretlen Philadelphia lendületét. Lássuk, miért is érdemes ma virrasztani vagy korán kelni!

Cleveland Cavaliers - Minnesota Timberwolves (01:00)

A Cavaliers egy nagy bravúrral nyitott a Brooklyn ellen, ám azóta kétszer is kikapott a Kyrie Irving irányította, teljes kerettel küzdő clevelandi alakulat, mely egy meccsnyi pihenő után ma újra próbálgatni fogja Andrew Bynumot, aki el is kell a Love - Pekovics benti duó fémjelezte Minnesota ellen. Kevin Love élete formájában kezdte a szezont, de hiába nyert a Madison Square Gardenben tegnap az akkor 30-at szóró Kevin Martin húzta Wolves, ma idegenben back-to-back érkezve nem egyértelmű esélyes az Adelman-legénység, sőt...

Philadelphia 76ers - Golden State Warriors (01:30)

Kissé érthetetlen, amit a Sixers idén eddig művel, de kétség kívül becsülendő, pláne mivel mindenki úgy gondolta, hogy már az évad elejétől teljes tankolást mutat majd be Brett Brown együttese. Ehhez képest már a Bullst és a Heatet is elverte a Philadelphia, mely most harmadik elég kemény ellenfelével találkozik a már nem makulátlan, s egyelőre Harrison Barnes nélkül küzdő GSW személyében. Ezzel együtt is komoly meglepetés lenne, ha Steph Curry-éket is elkapnák Michael Carter-Williamsék, a két irányító közti párharc viszont az újonc berobbanását elnézve akár külön csemegének is elmehet.

Memphis Grizzlies - Boston Celtics (02:00)

A Grizzlies eddig finoman szólva sem meggyőző, de a nyeretlen Celtics Avery Bradley-vel irányítóban szinte sansztalan idegenben a Boston, bár a hazaiak diadalához kelleni fog a Memphis padjának produktivitása is. A célok teljesen eltérőek, így komoly papírforma-borulás lenne, ha nem érne célba ma a Mike Conley irányította Grizzlies, de hullámzó mérkőzésre számíthatunk.

Los Angeles Clippers - Houston Rockets (04:30)

A Clippers és a Rockets is említve volt a szezon előtt a bajnokesélyesek közt, de még van mit bizonyítania a rájátszás előtt (és természetesen a PO-ban is), rögtön itt egy remek teszt mindkét félnek, ráadásul egy olyan párosításról beszélünk, ahol oda-vissza mismatch-ek sorát láthatjuk majd, így abszolút kiszámíthatatlan derbire van kilátás. Hardenre és Howardra nem igazán van embere a Los Angeles-i alakulatnak, Griffinre és Paulra pedig a texasiaknak, de a kispadok és a szakvezetők is hangsúlyosak lehetnek ma, pláne mivel ilyen nehezen tudják megfogni a csapatok egymást az említett okok miatt.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus