A Denvert fogadják Rose-ék

Öt meccsel halad tovább az NBA előszezonja, az egyre jobb formába lendülő Bulls a McGee-vel kiegészülő Nuggetset fogadja, a Houston pedig a Sunst látja vendégül. Csoportrangadót is rendeznek, a Toronto a New Yorkhoz látogat, a nyeretlen Clippers a veretlen Jazz-zel meccsel, a menet pedig a Charlotte-Orlando összecsapással kezdődik. Nézzük, mire számíthatunk éjjel! 

Charlotte Hornets - Orlando Magic 01:00

A Charlotte legutóbb Stephenson nélkül is elkalapálta a Washingtont, a kezdeti nehézségek után egyre jobban működött a támadójátékuk. Ha ebbe a Pacerstől igazolt hátvédet is beillesztik, elöl-hátul veszélyes csapat lesz a Hornets és a belül erős Magicnél magasabb játékerőt képviselnek, így hazai pályán esélyesei ennek a találkozónak. 

New York Knicks - Toronto Raptors 01:30

A Knicks is kezd belelendülni, támadásban összeszedettebbnek tűntek, mint az első találkozón, bár még mindig sokat vannak fent Hardawayék és a cseresor - ez aligha fog változni az előszezonban. A Raptorsban remek egyéni teljesítményeket láthatunk, ők nem spórolnak a kezdőkkel, ilyen szempontból az egyik leginkább rajtra kész brigádnak tűnnek.

Chicago Bulls - Denver Nuggets 02:00

A Bullsban Rose lépeget előre, Pau Gasol bombaformában és önbizalomtól duzzadva játszik, ugyanakkor a többiek is szépen hozzák már magukat (igaz, Dunleavy térdfájdalmakkal küzd). Bár a védekezésen még kell kicsit csiszolni, hogy az utóbbi években megszokott hatékonysággal működjön, jó úton jár Thibodeau csapata. A Denvernél jó játékkal tért vissza Gallinari, de a Lawson-Afflalo páros még nem vette fel a fordulatszámot, ugyanakkor Mozgov eddig parádésan játszik kezdő centerként. Belül eddig spóroltak a kezdőkkel, a center viszont szépen bejátssza magát az első sorba - ugyanakkor már visszatérhet Javale McGee is.

Houston Rochets - Phoenix Suns 02:00

Továbbra is irigylésre méltó hátvédrotációval rendelkezik a Phoenix, jól is használja őket Hornacek, az ezen a poszton főként csak Hardenre építő Rockets bajban lehet. Dwight Howard sérüléssel bajlódik, az utolsó meccsen nem is játszott, ugyanakkor a cseresor egyre jobban néz ki, főleg ezen dolgozhatnak a texasiak a mai derbin is.

Utah Jazz - Los Angeles Clippers 03:00

A Clippers nagyon gyenge meccsből érkezik, ahol Crawford hármasain kívül sok hasznosat nem csináltak, sem hátul, sem elöl nem voltak igazán jók, Griffin és Paul is gyengélkedett. A kezdőötösén munkálkodó Utah eddig meglepően jól játszott, a Burke-Burks páros remekel, de Haywardnak is jól megy, Kanter pedig egyre dominánsabb a gyűrű alatt. 

Élőképes stremeket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus