A Jazz törné meg Chris Paul hibátlan Rockets-mérlegét

Mexikóban csap össze a Nets és a Thunder - a Jazzhez utazik a Houston - kötelező előtt a Philly - nézzük, hogy mi vár ránk hajnalban!

 

Philadelphia 76ers - Los Angeles Lakers 02:00

A Suns elleni hazai vereség után most nem engedhet meg magának még egy hibát saját közönsége előtt a Sixers, a zsinórban öt vereségnél járó Lakersszel szemben kötelező a győzelem Simmonséknak. A vendégek most értek féltávhoz hatmeccses idegenbeli túrájukon, nincsenek a legjobb passzban, ráadásul a két csapat legutóbbi találkozóján Joel Embiid 46 pontig jutott, az ő semlegesítése is komoly feladatnak ígérkezik. Lonzo Ball nem teljesen egészséges, így nehéz lesz javítania egyébként is elég pocsék számain, de Simmons is betegséggel bajlódik még mindig, ő sem 100%-os - akárhogy is, hoznia kell a találkozót a Phillynek. 

Phoenix Suns - Washington Wizards 03:00

A Philadelphiában aratott győzelem után jól tartotta magát Torontóban is a Suns, ám most nem lesz ott a pályán Devin Booker, aki 46 pontjával elég sokat tett a Sixers elleni bravúrért - nélküle azért nagyon nehéz dolguk lesz a hazaiaknak. A Washington teljesítményét nehéz megjósolni, a Jazz elleni 47 pontos vereség után egy nappal győztek Portlandben, Bradley Beal 51 pontot szórt, ezek után kérdés, hogy milyen mentális és fizikális állapotban érkeznek meg, hiszen az utóbbi időben elég sokat utaztak. John Wall továbbra sem bevethető náluk, így továbbra is sok múlik majd Bealen, míg a hazaiaknál Booker nélkül elsősorban TJ Warren felelhet a pontszerzésért - meglátjuk, hogy ki tud jobban felpörögni. 

Brooklyn Nets - Oklahoma City Thunder 04:00

Sorozatban három meccset nyert a Thunder, a Spurs elleni ugyan még csillagos volt, de csak sikerült közben megverni a jó szériát futó Jazzt is, így lassan talán illik komolyan venni a társaságot. Most viszont az a feladat, hogy idegenben is bizonyítsanak Westbrookék, amivel eddig azért abszolút adósak, vendégként csak 2-9-es mérleget hoztak, ami finoman szólva is vérszegény, kérdés, hogy a javuló formájukat át tudják-e menteni a Brooklyn ellen is - igaz, mindkét együttes számára ismeretlen lesz a környezet, ezt a találkozót ugyanis Mexikóvárosban játsszák. A Nets egy húszpontos atlantai siker után próbálja megismételni előző meccsen nyújtott teljesítményét, de természetesen más szintet képvisel, mint az OKC, és igazából csak azon múlik a mérkőzés, hogy George-ék ritmusa megmarad-e támadásban, vagy saját pályájuktól távol megint szétesik.

Utah Jazz - Houston Rockets 04:30 (Sport1 - ÉLŐ)

A Thunder elleni vereség előtt sorozatban hat győzelmet aratott a Jazz, méghozzá elit támadójátékot bemutatva, így ez azért rangadónak számít - a nyugati listavezető Rockets ugyan elképesztő formában van, de a sikerszéria alatt látott Utah feladhatja a leckét Hardenéknek. Tegyük hozzá, hogy a Houston 10-1-re áll idegenben, nagyon hálátlan vendég Mike D'Antoni legénysége, és bár Ryan Anderson, valamint Nené játéka is kérdéses, mindenhol esélyesnek számít. Egy érdekesség: Chris Paullal még veretlen (!) a Rockets, 8-0-ra áll, miközben az irányító a csapata legjobbja gólpasszokban, labdaszerzésekben és triplaszázalékban is.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus