A kiesés szélére kerül a Blazers és/vagy a Nets?

Ma éjjel két csapat is érdemben elbúcsúzhat a további küzdelmektől, amennyiben nem tud nyerni, hiszen a Portland Trail Blazers és a Brooklyn Nets is 0-2-es állásról folytathatja otthon a ligaelső San Antonio, illetve a címvédő Miami ellen. Lássuk, melyik fronton mit várhatunk!

Brooklyn Nets(6.) - Miami Heat(2.) (02:00)

A Nets hiába nyert az alapszakaszban mind a négyszer a Heat ellen, itt a PO-ban kiderült, hogy teljesen másról szól a történet és egyelőre sansza sincs a hatodik kiemeltnek a bajnokkal szemben, ráadásul már Garnetnek és Williamsnek is volt egy-egy nulla pontos meccse, Brook Lopez pedig nem fog visszatérni ebben a rájátszásban, így egyelőre láthatatlan helyekről kellene erőt merítenie ennek a Brooklynnak ahhoz, hogy reális sansza lehessen megmenteni ezt a párharcot. Egyértelmű favorit ma idegenben is a a Heat, de ez a most vagy soha alkalom Pierce-éknek, vélhetően jóval összeszedettebb lesz a Kidd-had, mint eddig.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2-0 a Heat javára.

Portland Trail Blazers(5.) - San Antonio Spurs(1.) (04:30)

A Blazers padja, vagyis annak érdemi hiánya ma gyakorlatilag el is döntheti a párharcot, hiszen Mo Williams, az egyetlen stabil csere-pontszerzője dőlt ki a hazai gárdának, ami ilyen helyzetben hatalmas veszteség az ötödik kiemeltnek. Eddig sem látszott, hogy lenne bármi potenciál a Portlandben a bravúrra, de egyszer kijöhet a lépés az első két derbin csak szenvedő Damian Lillardnak is, az ő extrájára és Aldridge 30 körüli dobóteljesítményére szüksége lesz a vendéglátónak ahhoz, hogy szoros meccset tudjon ebből csinálni és így nyerhessen akár. Az esélyes itt is a San Antonio, de annyira nem kilátástalan a helyzete a Portlandnek, mint a Brooklynnak.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2-0 a Spurs javára.

A meccsekhez élőképes streameket EZEN a linken találtok
 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus