A Knicks látogat az Oracle-be, Phoenixben meccsel a Spurs

Öt mérkőzést rendeznek hajnalban az NBA-ben, köztük a Warriors-Knickset, amelyet a Sport1 élőben közvetít - nézzük, hogy mit várhatunk!

 

Milwaukee Bucks – Chicago Bulls 02:00

A Milwaukee sorozatban három vereségnél jár, és legutóbb, a Toronto ellen már viszonylag simán maradt alul, egyre inkább gödörben van a társaság – főleg védekezésben vannak gondok, elöl rendre elérik a száz pontot. A Chicagónál kevesebb tendencia figyelhető meg, elég hullámzó a játék, a Spurs és a Heat legyőzése után otthon kaptak ki a Minnesotától Gibsonék, nehéz megjósolni, hogy most mit látunk tőlük. Az biztos, hogy a kulcs náluk a védekezés és a lepattanózás, a festék, és fontos lesz, hogy hogyan tudják majd limitálni a Bucks betöréseit – a túloldalon papíron Antetokounmpo remek opció Butlerre és Wade-re is, de kérdés, hogy mi valósul majd meg ebből. A Chicago alapvetően nem játszik túl gyorsan, a Milwaukee annál inkább szeret rohanni, az is fontos lehet, hogy ez sikerül-e a hazaiaknak, illetve hogy a festéket hogyan tudják majd védeni – ezzel voltak gondjaik, pedig a Bulls leginkább innen eredményes, kintről nem igazán. A felek másnap Chicagóban újra egymásnak feszülnek.

New Orleans Pelicans – Indiana Pacers 02:00

A Pacers back-to-backet vív, előző este Miamiban kapott ki a gárda nagyon gyenge támadójátékkal, és kérdés, hogy az Ellis-Stuckey páros hiányában mennyire tudják felszívni magukat erre az estére. A Pelicans a GSW ellen is szoros meccset vívott, de nem tudott nyerni, pedig nagyon kellene nekik a győzelem – azonban Holiday és Frazier is sérüléssel bajlódik, nem biztos, hogy mindketten vállalni tudják a játékot. Nélkülük ismét nehéz helyzetben lehetnek a hazaiak, mert az ő támogatásuk kulcsfontosságú Anthony Davis mellé, és bár a Pacers Whiteside-dal nem tudott mit kezdeni, az extra magasember mellé extra védekezés is kell, hogy a New Orleans is győzni tudjon. Ők a pihentebbek és ők vannak otthon, ez azért mellettük szól.

Denver Nuggets – Portland Trail Blazers 03:00

Egy gyengébb időszak után az OKC ellen úgy játszott a Blazers, ahogy azt Terry Stotts szeretné, működött a védekezés, kiegyensúlyozott volt a támadójáték, és a kispad is hozzátette a magáét, kérdés, hogy ez csak egyszeri kiugró este volt, vagy képes tartósan ezen az úton maradni a gárda. Denverben mindenesetre illene nyerniük Lillardéknak még akkor is, ha a Nuggets az utóbbi időben csak idegenben játszott, és most több napot pihenhetett – Chandler sérüléssel küszködik, igaz, a hírek szerint 16 kihagyott meccs után most visszatérhet Harris. A vendégeknél Aminu játéka kérdéses, de így is nagyon kellene nekik ez a győzelem, hogy újra 50%-ra javuljanak – idén már kétszer verték szoros küzdelemben a Denvert.

Phoenix Suns – San Antonio Spurs 03:00

A Spurs back-to-backet játszik, előző este még a Bostont verték otthon, és Phoenixben is egyértelmű esélyesnek számítanak Leonardék. A Suns ugyan az előző három meccséből kettőt megnyert, de védekezésben továbbra is nagyon messze van a jótól, és támadásban is kissé esetleges a játék, Eric Bledsoe extrája jelentett nekik sikereket az utóbbi időben – ennél most biztos, hogy több kell majd, főleg a San Antonio védekezésével szemben. A két csapat közötti különbség egyértelmű, komoly bravúr lenne, ha most kapnál össze magát és megverné az idegenben 13-1-re álló Spurst a Phoenix.

Golden State Warriors – New York Knicks 04:30 (Sport1 - ÉLŐ)

A Warriors idegenbeli túrája elég nyögvenyelősre sikerült, simán kikaptak Memphisben, és kisebb csapatok ellen is nagyon megszenvedtek, most viszont némi pihenés után otthon visszatérhetnek a rendes kerékvágásba – ráadásul az ellenfél a jóval fáradtabb New York. A vendégeknél legutóbb ismét megsérült Derrick Rose, ha nem tud játszani, az komoly érvágás lesz, ráadásul már negyedik állomásukhoz érkeztek idegenbeli túrájukon, és legutóbb alulmaradtak hosszabbításban. Porzingis azért okozhat komoly gondokat Greenéknek, de ha ismét elkapja a fonalat a GSW, akkor a Knicks védekezése biztosan kevés lesz – Anthony sem számíthat könnyű estére Durant és Iguodala ellen, így pedig lehet, hogy kevés lesz a New York tűzereje.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus