A Nets folytatja otthon, vagy a Portland idegenben?

Két remek formában lévő csapat találkozik a játéknap egyetlen mérkőzésén, nézzük, mit várhatunk Williamsék és Lillardék csatájától.

Brooklyn Nets – Portland Trail Blazers 01:00

A magabiztos formában játszó Portland hat év után először nyerte meg idén a divízióját, ráadásul megszerezte 50. győzelmét is a szezonban – ezek után még mindig maradt feladat, a hazai pálya előnyét kellene megszerezniük Lillardéknak. Sorozatban három idegenbeli győzelem után látogatnak a Brooklynhoz, Deron Williamsék a nagy győzelmi széria után egy kijózanító pofont kaptak Atlantában, de hazai pályán mindenképpen jó esélyekkel pályáznak a győzelemre.

A Lopez-testvérek párharca mindenképpen érdekesnek ígérkezik, de Brook pontjaira nagy szüksége lesz a Netsnek – a center parádés formában kosarazott az utóbbi hetekben, Williamsszel párban vitte a hátán a gárdát. Ha már Williams, az ő és Lillard csatája is csemegének ígérkezik, de a kulcs mindenképpen a védekezés lesz a találkozón. Ebben a Hawks ellen nagyon összecsuklottak a hazaiak, a Blazers viszont többnyire stabil – más kérdés, hogy alapvetően elöl, tűzerőben és szerkezetileg is jobban áll a Brooklyn. Aldridge-re nincs igazán embere a Netsnek, ami döntő faktor lehet még akkor is, ha az előző négy hazai találkozójukon 109,5 pontot átlagoltak Lopezék, így mindenképpen színvonalas és pontgazdag találkozóra van kilátás.

A Nets jelenleg hetedik keleten, de csak fél meccsel vezet a Boston előtt, a Blazers pedig a divízió megnyerése miatt negyedik, de alapvetően egy meccsel rosszabb a mérlege az ötödik Clippersnél.

A mérkőzéshez élőképes streamet ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus