A Spurs Oklahoma Cityben harcolja ki a döntőbe jutást? (Sport TV)

Ma éjjel akár kialakulhat az NBA nagydöntőjének párosítása is, amennyiben le tudja gyűrni idegenben is az OKC-t a San Antonio, de ehhez lesz egy-két szava az otthon eddig magabiztos győzelmekkel operáló Thundernek is. Lássuk, mit várhatunk ettől a csatától!

Oklahoma City Thunder(2.) - San Antonio Spurs(1.) (02:30, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Thunder nagyon ráfázhat arra, hogy nem csak a meccset vesztette el két napja Texasban, hanem a teljes lendületét is, ezzel megadva az esélyt az első kiemeltnek, hogy újfent magához ragadja a momentumot és formába hozza három veteránját, plusz a két gyenge produkció után lévő Danny Greent is. Itt nem is kérdés, hogy teljesen más játék kell védekezésben a hazaiaktól, de ehhez lehet, hogy szerkezeti, illetve rotáció-beli változtatásra is szüksége lenne a Thundernek, ám a látottak alapján nehéz elképzelni, hogy Sefolosha bekerülne a kezdőbe, a kisebb sérülése miatt nagyon lelassuló Reggie Jackson pedig újra a padról jőve szállíthassa a pontokat és a plusz energiákat.

Természetesen nem lehet leírni azt a csapatot, mely Westbrookkal és Duranttel áll fel, pláne híresen fanatikus hazai közönsége előtt, ráadásul a sokat ekézett Scott Brooks mesternek egész jól megy idén is Gregg Popovich ellen, ráadásul Serge Ibakával a sorban nyolcból csak egyszer kapott ki eddig az OKC a Spurstől ebben az évadban. Most az eddigi felvonásokkal ellentétben izgalmas csatára van kilátás, amelynek végén a (mentális) frissesség dönthet leginkább.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-2 a Spurs javára.

A meccsekhez ITT találtok élőképes streameket!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus