A Washington az Oracle-ben, a Houston Clevelandben

Curry-ék és Wallék számára is fontos a győzelem, közvetíti a Sport1 - Hardenéket fogadja a Cavs - Indianába látogat a Chicago

 

Indiana Pacers – Chicago Bulls 01:00

Három meccs a különbség a két csapat között, és jelenleg ez jelenti a távolságot a rájátszás és a szezon vége között is. A Bulls több borzalmas meccs után tegnap jól játszott, de nem tudta megverni az Atlantát, most pedig back-to-back második felén kell pályára lépniük Butleréknek Indianában, így ezúttal sem ők az esélyesek. A két gárda nagy csatákat vívott a szezon során, és sima meccs most sem valószínű, de védekezésben, támadásban és mentálisan is jobban együtt van most a Pacers, ráadásul pihentebbek George-ék, és a hazai pálya is őket segíti.

Orlando Magic – Brooklyn Nets 01:00

Egyik fél számára sincs tétje a meccsnek, jobb formában van a Brooklyn, és az utóbbi meccseken összeszedettebb játékot mutat, de tegnap Miamiban lépett pályára, így a Magic pihentebb lesz ezen az estén. A hírek szerint Vucsevics és Oladipo játékára is van esély a hazaiaknál, akik nagyot dobhatnak a támadójátékon, de elsősorban védekezésben kellene javulniuk, hiszen szinte mindenki 50% felett dob ellenük. Fontos lesz, hogy a Nets magasai mellett Bogdanovicék mit tesznek hozzá a periméterről, illetve hogy a fáradtság mennyire látszik meg a vendégeken – szoros mérkőzésre van kilátás.

Philadelphia 76ers – Charlotte Hornets 01:00

Ez a mérkőzés kötelező a Charlotte számára, hiszen Kemba Walkerék még mindig harcban vannak a keleti helyezkedés kapcsán, és minden győzelemre nagy szükségük van. Éppen ezért nem hibázhatnak a liga leggyengébb csata ellen még idegenben sem, hiszen a Philly nem jelent túl nagy kihívást – a gárda védekezése meglehetősen harmatos, sok labdát adnak el, és elöl is csak bizonyos időszakokra játszanak jól. Ha végig koncentrálni tud a Hornets, nem lehet kérdés a győztes kiléte.

Detroit Pistons – Oklahoma City Thunder 01:30

Sorozatban nyolc sikernél jár a nagy formában lévő OKC, tegnap Torontóban is simán győzött az együttes, ezek után pedig Detroitban is Westbrookék az esélyesek. Reggie Jackson valószínűleg kellően motivált lesz volt csapata ellen, és Andre Drummondon is sok múlhat (Kanter ellen főleg), illetve Marcus Morristól is a legjobb formája kell védekezésben – ha ez mind összeáll, lehet esélye a Pistonsnak. Hazai pályán mostanában megvan a gárda ritmusa, a Thunder viszont back-to-backből érkezik, és védekezésben azért hajlamos leolvadásokra – ráadásul a vendégek számára már nincs tétje ennek a meccsnek, a hazaiak számára ellenben nagyon is.

Cleveland Cavaliers – Houston Rockets 02:00

Mindkét csapatot elég nehéz pontosan megítélni, a Cleveland viszont már gyakorlatilag bebiztosította keleti első helyét, míg a Rockets vérre menő küzdelmet vív a rájátszásba jutásért. Hazai pályán ezzel együtt természetesen a Cavs az esélyes, kérdés, hogy kiültet-e valakit Tyronn Lue, vagy hogy próbálgat-e valami szerkezetet, esetleg marad minden a megszokott mederben. Fontosak lesznek a kinti dobások, és hogy James Hardennel mihez kezdenek a hazaiak (Iman Shumpert játéka kérdéses), hiszen ha őt limitálni tudják, gyakorlatilag nyert ügyük van.

Golden State Warriors – Washington Wizards 04:30 (TV: Sport 1 - ÉLŐ)

A Warriors önmagához képest nincs bombaformában, a védekezésük továbbra is harmatos, elöl pedig vannak hullámvölgyeik, de Klay Thompson például nem nagyon dob 30 pont alatt mostanában. Ez a győzelem is kötelező a címvédő számára, ha a Bulls rekordját akarja megdönteni, de a Wizards számára is van tét, hiszen Walléknak is nyerniük kell, ha a playoffról akarnak beszélni. Fontos lesz, hogy a rohanásból melyik fél jön ki jobban, bár tény, hogy ilyen harcmodorral nem nagyon lehetett megverni a Warriorst az elmúlt szűk két szezonban – másban viszont nem igazán hatékony a Washington. Februárban John Wall pályafutása egyik legjobb meccsét játszotta, de ez sem volt elég…

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus