Átmegy a hídon az OKC, vagy visszajön a GSW?

Hazai pályán juthat nagydöntőbe a Thunder - tud-e annyit javulni a Warriors, hogy ezt megakadályozza? A Sport1 élőben közvetít.

Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors 03:00 (TV: Sport1 - ÉLŐ)

Az előző találkozón hazai pályán megmenekült a Golden State, de túl nyugodt így sem lehet a címvédő, hiszen bár javult a korábbiakhoz képest, nem tudta teljesen ráerőltetni akaratát a Thunderre. Érdekes, hogy az OKC egyáltalán nem játszott jól, mégis csak a hajrában dőlt el a derbi, Oklahoma City-ben pedig mindkét csapat játéka és (nem mehetünk el emellett sem) a bíráskodás is változhat. Döntő lehet, hogy melyik sztár "dobja el az agyát", hiszen igazi megőrülést még nem láttunk Steph Curry-től, de nem láttunk Bad Russ-meccset sem Westbrooktól.

Az OKC két sztárjának pontosabban kell dobni és kevésbé erőlködni, a GSW-nek pedig legalább akkora energiával és legalább olyan gyors labdajáratással kell operálnia, mint legutóbb - emellett védekezésben is azt a szintet kell hoznia. Kérdés persze, hogy az ötödik meccs milyen hatással lesz a felekre, az, ahogy a Thunder smallballja nem működött, és hogy megtört a lendület, hoz-e bármilyen változást Durantéknél, vagy felszabadítja-e a Warriors játékosait. Rengeteg kérdés, amelyekre ma hajnalban válaszokat kapunk - muszáj nyernie az OKC-nek, mert ha most nem zárja le a párharcot, akkor megfordul a szél...

A párharc állása: 3-2 a Thunder javára.

A mérkőzéshez élőképes streamet ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus