Bajban a Warriors? Bogut is megsérült!

Parádésan játszott a címvédő, de a center orra eltört - alakul az Indiana, LeBront már nem látjuk az előszezonban?

 

Amiről a Festékben beszélnek: nem viccelt a Splash Bro's

Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers 85-107

Ismét George volt a Pacers vezére. Az erőcsatárnak ma nem igazán ment a dobás, de végig aktív volt, tüzelt kintről, bentről, harcolt ki büntetőt és szinte mindenhol ott volt – 17 pontja mellett nyolc lepattanót és három gólpasszt tett a közösbe. Mahinmi és Ellis szinte alig hibázott dobást a vendégeknél, de jól játszott Hill, Joe Young, Douglas és Turner is – Stuckey nélkül is jól festett a csapat elöl-hátul, ráadásul a rotáció is kezd alakulni.

James lehet, hogy az előszezonban már nem játszik. David Blatt szerint a négyszeres MVP-t igyekeznek pihentetni az alapszakasz rajtjára, így könnyen lehet, hogy már nem is látjuk őt addig – ellenben a már a társakkal melegítő Kevin Love valószínűleg vasárnap visszatérhet. Ezen a meccsen pályára lépett már JR Smith (10 pont, 5 gólpassz), a fő pontszerző Mozgov volt, de Richard Jefferson továbbra is bizonyít, újabb jó estével követel magának helyet a rotációban – akárcsak a 8 pontos, 8 gólpasszos Cunningham.

A Cavaliers legjobb dobói: Mozgov 16, Jefferson 14/6, Smith 10/6
A Pacers legjobb dobói: George 17/6, Mahinmi 16, Ellis 14/3

Golden State Warriors – Houston Rockets 123-101

Bogut megsérült. A Warriors centere McDaniels zsákolását igyekezett blokkolni, ám a vendégek ugrógépe poszterre tette – közben viszont a jobb karjával eltalálta az orrát, ami azonnal eltört. Bogut természetesen nem tudott visszatérni, egyelőre kérdés, hogy mennyit kell kihagynia – mindenesetre addig megnyílt a lehetőség Festus Ezeli előtt. Ezen az estén nem sok esélyt adott ellenfelének a címvédő, a Curry-Thompson páros 11/14-es mezőnymutatóval rámolt be 37 pontot és 9 gólpasszt mindössze 17 perc alatt, ráadásul a csapat a második negyedben 48 (!) egységet rakott fel a táblára – félidőre el is dőlt a találkozó.

McDaniels és Rush is jelentkezett. A vendégeknél Harden, Lawson, Ariza, Capela, Terry, Thornton és Howard sem lépett pályára, KJ McDaniels viszont bizonyította, hogy lehet rá számítani: 10/10 büntetővel beszórt húsz pontot és leszedett nyolc lepattanót, így a jól irányító Beverley mellett egyértelműen ő volt a Rockets legjobbja. A hazaiaknál Brandon Rush került be a kezdőcsapatba a sérült Barnes helyére és 12 ponttal, 5 lepattanóval, valamint két labdaszerzéssel jelezte, hogy idén vele is számolni kell.

A Warriors legjobb dobói: Curry 19/3, Thompson 16/3, Rush 12/6, Speights 12
A Rockets legjobb dobói: McDaniels 20/6, Smith 11, Jones 11/6, Walker 11

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus