Bemutatkozik a Boston, hét meccs jön az NBA-előszezonban

Emelkedik a fordulatszám, nézzük, hogy mi vár ránk hajnalban!

Felpörögnek az események, hajnalban már hét mérkőzést rendeznek az NBA előszezonjában, és meglesz az első olyan találkozó is, ahol már korábban látott csapatok találkoznak: a Nuggets és a Lakers csap össze. Előbbinél Paul Millsapet, utóbbinál Lonzo Ballt lehetett leginkább kiemelni legutóbb, de az újoncnak azért van még mit bizonyítania dobás terén, kérdés, hogy ez most sikerül-e az első meccsen jól működő Denver ellen.

A Washington és a Utah NBA-n kívüli csapattal kezd, pályára lép a San Antonio a Kings ellen, rendeznek egy Mavericks-Bucks és egy Grizzlies-Magic derbit is, de a legjobban talán az új Boston bemutatkozását várhatjuk - Kyrie Irvingék a Charlotte ellen debütálnak. 

Ami a sérülteket illeti: a Bostonnál Marcus Morris jó eséllyel nem játszik, a Hornetsnél Kemba Walker és az újonc Malik Monk állapota day-to-day, tehát kérdéses, hogy pályára léphetnek-e, ugyanez a helyzet a Memphisnél Marc Gasollal, a Dallasnál Wesley Matthewszal, a Lakersnél Brook Lopezzel, Andrew Boguttal és Luol Denggel, a Denvernél pedig Darrell Arthurral és Jameer Nelsonnal.

Nem lesz ott viszont a Bucksnál Jabari Parker, a Spursnél pedig Kawhi Leonard.

A program:

Washington Wizards - Guangzhou 01:00
Boston Celtics - Charlotte Hornets 01:30
Memphis Grizzlies - Orlando Magic 02:00
Dallas Mavericks - Milwaukee Bucks 02:30
Utah Jazz - Syndey 03:00
Sacramento Kings - San Antonio Spurs 04:00
Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 04:30

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus