Bostonban zárhatja le a keleti döntőt a Cavs

Felszívta magát a Celtics, de ha most nem nyer, akkor kiesik - elég figyelmeztetést kapott a Cleveland? - a Sport 1 közvetít. 

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers 02:30 (TV: Sport 1 - ÉLŐ)

A két hazai borzalom után idegenben elkerülte a söprést a Celtics, sőt, legutóbb csak két hatalmas egyéni teljesítménnyel tudott fordítani és végül nyerni a Cleveland - az látszik tehát, hogy van keresnivalójuk Horfordéknak. A támadójáték többé-kevésbé rendben van Isaiah Thomas nélkül is, a védekezésen viszont van mit csiszolni, bárhogy is dobjon Irving vagy James, nem engedhetnek 60%-os vagy afeletti mezőnymutatót az ellenfélnek, így nincs esély nyerni.

Kérdés, hogy a hazai pálya és a "Celtics pride" mire lesz elég ebben a helyzetben, Brad Stevens azért próbálta variálni a rotációt, és komoly szerepet adott Olynyknek, valamint Jerebkónak is, a Cavsnél érdekes módon legutóbb elég szűkre sikerült ez a rotáció. Itt érdemes megjegyezni, hogy Deron Williams nem 100%-os, és Kyrie Irving bokasérülése is kérdéses, de az szinte kizárt, hogy kihagyja ezt a meccset, mindenképpen ott lesz a pályán.

Az nyilvánvaló, hogy van egy kisebb hullámvölgy a bajnoknál és az is, hogy fejben, mentálisan nagyon felszívta magát a Celtics 0-2 után, de a minőségi különbségek és a matchupok nem változtak - idegenben is egyértelműen favoritok LeBron Jamesék.

A párharc állása: 3-1 a Cavaliers javára.

A mérkőzéshez élőképes streamet itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus