Bucks - Pacers keleti harc a Sport TV-n

Egyetlen meccset rendeznek ma az NBA-ben, de az komoly téttel bír, ráadásul a Sport 1 is élőben közvetíti. 

Milwaukee Bucks - Indiana Pacers 01:00

Mindkét gárda komoly mélyrepülést mutatott be az utóbbi időben, de legutóbb mindketten meg tudták ezt állítani - Middleton drámai buzzer triplájával Jason Kidd csapata legyőzte a Heatet, George Hill utolsó pillanatban szerzett kettesével az Indiana pedig a Washingtont múlta felül. A mutatott játék mindenesetre nem egyforma a két gárdánál, a Pacers jóval stabilabb hátul és összességében is, mint a Bucks, George Hill tegnapi 29 pontos estéjére mindenképpen építhetnek a vendégek.

Frank Vogel együttesének a védekezéssel akadnak gondjai az elmúlt mérkőzéseken, de a Milwaukee támadópotenciálja jelen pillanatban nem túl magas, így attól nem kell félniük, hogy Middletonék szétdobják őket - idén egyébként már háromszor találkoztak a felek, az utóbbi kettőt, közte a két héttel ezelőtti derbivel a Pacers nyerte. A Milwaukee játéka egyébként a Miami ellen sem volt rendben, 15-16 pontos hátrányban játszottak még a negyedik negyedben is, aztán egy őrült hajrával és a már említett triplával behúzták az összecsapást.

Fontos lesz, hogy a hazaiak mihez kezdenek George Hill-lel, az irányító egészen extra meccsekre képes idén és jól koordinálja együttesét, most a tavalyi Év Újoncával, Carter-Williamsszel néz majd farkasszemet - döntő jelentőséggel bír ez a párharc. A Bucksnál Mayo már visszatért a Heat ellen, viszont Dudley játéka továbbra is kérdéses - márpedig az Indiana ellen nem nagyon lehet a festékből nyerni, mindenképpen szükségük lesz a távoli dobásaikra. Ugyanakkor a vendégeknél is van komoly hiányzó, Rodney Stuckey valószínűleg ezt a derbit is kihagyja. A találkozónak komoly tétje van, a Bucks próbál menekülni az üldözők (elsősorban a Miami) elől a keleti hatodik helyen, idegenbeli formájukat elnézve pedig ehhez mindenképpen hozni kell a hazai meccseiket - az Indiana viszont egy győzelemmel visszafúrná magát a nyolcadik, még rájátszást érő helyre. 

Paul George egyelőre nem fog pályára lépni, ez biztos.

A találkozóhoz élőképes streamet ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus