Bulls - OKC és Nets - Suns a fókuszban

Ma éjjel hét találkozóval folytatódik az NBA alapszakasza, s két összecsapás kiemelkedik az amúgy változatos programból, hiszen a Brooklyn a győzelmi kényszer alatt álló Phoenixet látja vendégül múltkori veresége után, a Chicago pedig a megint hullámvölgybe kerülő Oklahoma Cityvel meccsel. Lássuk, mit érdemes még tudnunk az egyes derbik előtt!

Charlotte Bobcats - Atlanta Hawks (00:00)

Az utolsó keleti rájátszás helyékért megy ez a két gárda is, de a ma már az 50 százalékos mutatóért csatába induló hazaiak számára szinte biztosnak látszik a PO-részvétel, míg a vendégeknek még bőven van félnivalójuk, pláne mivel Al Horford távollétében erősen visszaestek - igaz az utóbbi egy hétben elállították a vérzést. Otthon a Bobcats a favorit, de nagy küzdelem várható, amely minden bizonnyal csak a hajrában dől majd el.

Indiana Pacers - Philadelphia 76ers (00:00)

Andrew Bynum pár napja nem játszott a Sixers ellen Philadelphiában, így a boo-zást megúszta, de most ott lehet volt csapat ellen, ahol kötelez behúznia a könnyed W-t a keleti elsőnek, pláne, hogy a Brown-legénység 20-as(!) vereségsorozat után érkezik Indianába.

Brooklyn Nets - Phoenix Suns (00:30)

A Nets rangadót vesztett és a nagy keleti tülekedésben könnyen pozíciókat veszthet, ha most a Suns is elveri Brooklynban a Garnettet továbbra is kényszerből jegelő Kidd-tanítványokat. Igazi esélyes itt sem kiáltható ki, pláne mivel már a visszatérő Eric Bledsoe is 100 százalékon pörög az arizonaiaknál, s az utolsó nyugati PO-helyek egyikére pályázó Phoenix fontos idegenbeli sikerek után érkezik New Yorkba.

Chicago Bulls - Oklahoma City Thunder (01:00)

A Bulls otthon elkaphat egy újabb nyugati nagyágyút, a Russell Westbrookot tegnap pihentető, de így otthon a Dallastól is kikapó OKC személyében, s amennyiben ez bekövetkezik, akkor Scott Brooks ezen húzása elsőre nagyon rossznak bizonyul. Mindkét alakulat nagy helyezkedésben van saját konferenciája élmezőnyében, tehát a tétre és a harcra vélhetően semmi panasz nem lehet majd.

Houston Rockets - Utah Jazz (01:00)

A Rockets három kudarc után, back-to-back hazaérkezvén csak azért toronymagas favorit ebben a párosításban, mert a Jazz is játszott 24 órával korábban és így nem lesz sokkal pihentebb, mint a Keletről hazatérő Houston. A palánk alatt Howard és Favors fizikális csatája csemege lesz, de sok izgalmat ne várjunk.

Dallas Mavericks - Boston celtics (01:30)

A Dallas idegenben gyűjtötte be a Thunder skalpját, s a szintén back-to-back fellépő Bostont fogadja, mely ráadásul kedvelt ellenfél is Texasban, tehát nagyjából csak az a kérdés, fel tud-e pörögni megfelelő mértékben a Mavs a már Bradley-vel felálló vendégekkel szemben.

Denver Nuggets - Los Angeles Clippers (03:30)

A Clippers 11-es győzelmi sorozat után utazhat Denverbe, ahol a Miami elverését követően érthető módon feltüzelt Nuggets nem lesz félvállról vehető ellenfél. Ty Lawson formáján és a sérült/beteg Paul, Collison, Crawford trió állapotán sok múlhat majd, de jó esélye van a sikerszéria folytatására a Rivers-alakulatnak idegenben is.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus