Bulls - Rockets a Sport TV-n!

Már éjféltől nézhetünk NBA-meccset ma éjjel, hiszen a Sport TV adja a Chicago Bulls és a Houston Rockets rangadóját, a három meccses program további összecsapásai pedig szintén tartogatnak érdekességeket, ugyanis az OKC visszavághat a Lakersnek a pár nappal korábbi kudarcért, az Atlanta és a Milwaukee összecsapásán pedig szintén nehéz esélyest választani. Lássuk, mit várhatunk ettől a játéknaptól!

Chicago Bulls - Houston Rockets (00:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Rockets robog a Nyugati Főcsoport eleje felé, a Bulls viszont hasonló pozíciót foglal el Keleten, így mondani sem kell, hogy mennyire fontos a W mindkét félnek. A palánk alatt Joakim Noah és Dwight Howard harca kulcs lesz, de ha nyerni akar a Chicago, akkor főleg a kispadnak kell nagyot alkotnia, illetve hátvéd posztról kell annyi pont, amennyivel le lehet gyűrni a mai riválist.

Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks (00:30)

A Hawks kezdőjébe mindenki visszatért az egész évadra kidőlő Al Horfordot leszámítva, így otthon a Bucks ellen elvárás is a győzelem a Budenholzer-tanítványoktól, akik szeretnének legalább az utolsó PO-helyek egyikén megragadni, ha már óriási zuhanórepülésük után az is kérdésessé vált, hogy oda egyáltalán bejutnak-e idén. A rengeteg sérülttel és nagyon takaréklángon "menetelő" Bucks sem fogja nagyon erőltetni a győzelem megszerzését.

Oklahoma City Thunder - Los Angeles Lakers (02:30)

A Thunder óriási meglepetésre vasárnap kikapott Los Angelesben a Lakers otthonában, de ez most csak extra tüzet lobbanthat az amúgy is motivált állapotban lévő OKC játékosaiban, pláne abban a Russell Westbrooban, aki amúgy is hajlamos a túlpörgésre. Minden jel arra mutat, hogy most nem lesz szoros ez az ütközet, mivel egészen biztosan komolyan fogja venni ezt a fellépést az Oklahoma City és a két gárda nincs egy súlycsoportban.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus