Cavs-Bulls és Clippers-Spurs derbikkel tér vissza az NBA

Vége az All-Star szünetnek, folytatódik a szezon - rögtön két rangadót is rendeznek, az egyiket a Sport TV is közvetíti. 

 

Washington Wizards – Utah Jazz 01:00

Nincs könnyű helyzetben a Washington, ugyanis back-to-back-to-backet játszanak Wallék – ezt a találkozót a keleti parti hóvihar miatt halasztották ekkorra, így viszont három nap alatt háromszor kell pályára lépniük a fővárosiaknak. Az All-Star szüneti utáni forma mindig kérdéses, egy hete még a Jazz volt jobb szériában, mert bár Gobert-ék győzelmi sorozata megszakadt, így is ott vannak a playoff-helyeken, míg a Wizards továbbra sem tudott felzárkózni. A Washington védekezése a liga leggyengébbjei közé tartozik, itt hatalmas a különbség a felek között, igaz, nagyon más a stílus is – kérdés, hogy Bealék mennyire tudnak majd rohanni. Alapvetően még idegenben is Haywardék az esélyesebbek, bár itt azért ők is sűrűbben betliznek, jelzi ezt a 9-16-os mérleg is.

Cleveland Cavaliers – Chicago Bulls 02:00 (TV: Sport 1 – ÉLŐ)

Érdekes, hogy a Bulls idén eddig oda-vissza megverte a Cavst, de most komoly meglepetés lenne, ha nyerni tudnának Gasolék. Cserepletykák mindkét csapatnál vannak, de a Bulls egészen botrányos formában volt az All-Star előtt a sérülések miatt és Butler, valamint Mirotic továbbra sem léphet majd pályára. A Cavs játéka javult, otthon mindenki ellen esélyesek Jamesék, és a Chicago támadójátéka annyira vérszegény, hogy valószínűleg nem tudják majd tartani a lépést Rose-ék – a hírek szerint a hazaiaknál Love vállsérülése is javul és Dellavedova is visszatérhet a pályára.

Los Angeles Clippers – San Antonio Spurs 04:30

Amíg a keleti rangadó előzetesen elég egyoldalúnak tűnik, addig a nyugati derbi már inkább ígérkezik szorosnak. Mindkét fél betonkeményen tud védekezni, megvannak az egyéniségeik és a hiányzóik is, hiszen a hazaiaknál Blake Griffin, a vendégeknél pedig Manu Ginobili és lehet, hogy Tim Duncan sem léphet majd pályára. Döntő lehet, hogy Paullal mihez kezdenek a vendégek, illetve hogy Aldridge-éket hogyan állítja meg a magas posztokon vékony Clippers, de a kinti dobóforma is sokat jelenhet, különösen Redickék esetében. A San Antonio idegenben azért verhető, a LAC fegyverei pedig megvannak a sikerhez Griffin nélkül is, izgalmas csatára számíthatunk.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus