Clevelandben folytatódik a keleti döntő - Thomas nélkül

Isaiah Thomas nem lesz ott a parketten - csodát tesz a Celtics, vagy újabb kiütést látunk? - 2-0-ra áll a párharc - a Sport1 élőben közvetít.

Cleveland Cavaliers - Boston Celtics 02:30 (Sport1 - ÉLŐ)

Az előző találkozón látott iszonyatos különbség miatt nem lehet sok biztatót írni előzetesen erről a meccsről a semleges és a Boston-szurkolók számára - jelen helyzetben az is komoly meglepetés lenne, ha szoros, kiélezett találkozóra kényszerítené ellenfelét a Celtics. Egyrészt teljesen más kategória a két csapat, másrészt Isaiah Thomas nem lesz ott a parketten, őt pedig biztos, hogy nem tudják pótolni Crowderék - így a maradék minimális esélyük is tovább csökken.

Akkor természetesen lehet keresnivalójuk, ha a Cavs nem veszi túl komolyan ezt a meccset, de szemlátomást nem pihennek Jamesék a pályán és Lue sem pihenteti őket azzal, hogy a kispadon hagyja - a taktika eddig az volt, hogy minél gyorsabban lerendezni az adott párharcot és majd a következő előtt pihenni. Most is hasonlóra számíthatunk, ráadásul a Warriors 3-0-s vezetése is "sürgeti" a Clevelandet - nem nagyon látni reális indokot arra, hogy most miért ne módosuljon 3-0-ra az állás ebben a párharcban is.

A párharc állása: 2-0 a Cavaliers javára.

A mérkőzéshez élőképes streamet itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus