Cousins vs Davis: Sacramentóba látogat a New Orleans

A két remeklő magasember meccsét nem, az Atlanta és a Lakers derbijét viszont a Sport TV-n is élőben követhetjük

Ma hajnalban csak négy mérkőzést rendeznek az NBA-ben, de ebbe is belefér egy rangadó, a Sacramento a New Orleanst fogadja. A Hawks és a Lakers összecsapását a Sport 1 jóvoltából TV-n is élőben követhetjük, ezen kívül Bucks-Knicks és Jazz-Thunder a mai program. Lássuk, mire számíthatunk!

Atlanta Hawks – Los Angeles Lakers 01:30 (TV: Sport 1 – ÉLŐ)

A Lakers védekezése a liga leggyengébbje eddig, a támadójáték pedig semmi másról nem szól, csak Kobe Bryantről – aki egyébként a legtöbb pontot átlagolja a ligában, viszont bőven 40% alatt mezőnymutatót produkál. Most viszont visszatérhet Nick Young, akivel legalább kétfejűvé válik elöl a csapat és két dobógéppel már hozhatnak néhány meccset – még ha a Hawks ellen nem is ez a papírforma. Az Atlanta dobáshatékonysága remek, elöl mindenük megvan, viszont védekezésben nekik is vannak gondjaik, a Cavs ellen például 41 pontot kaptak egy negyed alatt. DeMarre Carrol játéka kérdéses, de így is 40% körül átlagol kintről a Hawks, így jó eséllyel nagy ágyúzást láthatunk, méghozzá a Sport 1 jóvoltából TV-ben, élőben.

Milwaukee Bucks – New York Knicks 02:00

A Milwaukee lendületben érkezik a találkozóra, hihetetlen módon ligaelit védekezésük mellett fejben nagyon együtt van a társaság, és amikor kell, megoldják elöl is – főleg a cserepad remekel, gyakorlatilag folyamatosan verik az ellenfél második sorát. A Knicks kicsit javult az utóbbi meccseken, Carmelo Anthony pontjai és hatékonysága is megérkezett, sőt, a Denver ellen már nyerni is tudtak. A szériában zsinórban hét meccset hozott a New York, de most gondjaik lehetnek Milwaukee-ban. Brandon Knightra nincs emberük, Giannis Antetokounmpo négyesként egyenesen szárnyal, miközben hátul valósággal elszívják a levegőt ellenfeleik elől. Shumpert jó eséllyel visszatérhet a vendégeknél, bár a helyén legutóbb kezdő J.R. Smith 28 egységgel pótolta, az ő védekezésére azért szüksége lesz Derek Fisher csapatának.

Utah Jazz – Oklahoma City Thunder 03:00

A Thunder egy meglepő győzelem után történelmi mélységekbe zuhant támadóoldalon legutóbb, Durant, Westbrook, Jones és Roberson pedig továbbra sem bevethető. Reggie Jackson vezetésével viszont képesek kiugró időszakokra, márpedig a Jazz védelme a liga legaljához tartozik – ha valahol, akkor itt lehet esélyük alkotni. Ugyanakkor a Utah bármire képes elöl, Hayward legutóbb betegséggel küzdött, és nem volt ereje a dobásokhoz, ma ez alighanem változni fog. Ők azért általában stabilan jól teljesítenek elöl és gyengén hátul, a nagy kérdés a Thunder arca lesz, illetve az Adams-Ibaka-Perkins trió teljesítménye, akik legutóbb James Hardenék életét is megkeserítették és 15 blokkot osztottak ki – ha hasonlóan működne a légelhárítás, most is lenne esélyük.

Sacramento Kings – New Orleans Pelicans 04:00

A nap rangadója egy nyugati derbi lesz, ahol a remek periméter-játékosok (Collison, McLemore, Gay vs Holiday, Gordon, Evans) mellett a palánk alatt lesz az igazi harc, Anthony Davis és Demarcus Cousins összecsapása. A Kings két nagy skalpot engedett ki a keze közül, végül a Spurst már sikerült legyőzniük, és különösen a festékben erősek mind elöl, mind hátul. Most jön az igazi teszt, a szezon (talán) eddigi MVP-je, Anthony Davis fogja terrorizálni őket mindét oldalon – ugyanakkor a harmadéves erőcsatár a Kings ellen szerepelt eddig a leggyengébben. A Pelicans ráadásul idegenben 14 ponttal átlagol kevesebbet, mint otthon, és csupán egyetlen mérkőzést nyert, így talán a Sacramento tekinthető esélyesnek, de mindenképpen igazi csemegének ígérkezik a találkozó.

A meccsekhez élőképes streameket itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus