Dallas - OKC derbi a Sport TV-ben!

Ma éjjel csupán négy derbit rendeznek az NBA-ben, s ezek közül a Mavs - Thunder csatát a Sport TV jóvoltából mi is élőben izgulhatjuk végig a TV-képernyők elől. A Knicks legutóbbi kisiklása után Los Angelesben kapaszkodhat tovább a PO-ért folytatott versenyben, a Blazers pedig megoldható házi feladatot kap Aldridge nélkül is. Lássuk, mit várhatunk az egyes párosításoktól!

Cleveland Cavaliers – Toronto Raptors (00:00)

A Cleveland teljesen kiszámíthatatlan csapat ebben a szezonban, ráadásul Kyrie Irving továbbra sem hadra fogható. Igaz, a helyén játszó Jarrett Jack 31 ponttal és 10 gólpasszal jelentkezett vasárnap, a Knicks elleni győzelem alkalmával. A Raptors sincs kirobbanó formában, de minden győzelemre szükségük van a keleti harmadik helyért a Chicagóval folytatott harcban, a Cavst pedig idén mindkét meccsen legyőzték.

Orlando Magic – Portland Trail Blazers (00:00)

LaMarcus Aldridge továbbra sem játszhat, a Blazers pedig erősen zuhan az utóbbi hetekben, ráadásul egy Miamiban elszenvedett szoros vereségből érkeznek a találkozóra. Ez a győzelem mégis kötelező, ha meg akarnak kapaszkodni a nyugati rájátszás résztvevői között, a Magic utóbbi kilenc találkozóját elveszítette, ráadásul Jameer Nelson sem léphet pályára.

Dallas Mavericks – Oklahoma City Thunder (01:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

Még tíz napja sincs, hogy a Mavs tükörsimán nyert Oklahoma Cityben, ezúttal azonban valószínűleg számíthat Westbrookra is Scott Brooks mester, ráadásul Caron Butler is lejátszotta eddigi legjobb meccsét Thunder-mezben. A Dallas körül rettenetesen sűrű a mezőny, minden meccs élet-halál harc számukra, de az OKC zsinórban ötször győzött az American Airlines Centerben – a találkozót 01:00-tól élőben közvetíti a Sport 1.

Los Angeles Lakers – New York Knicks  (03:30)

A Knicks komoly hajrát indított a rájátszásba kerülésért, de ezt vasárnap a Cleveland megállította. Itt a lehetőség a bizonyításra, hogy ez csak egy kisiklás volt, a hátrányuk 2,5 meccs a botladozó Atlantához képest, miközben a Lakers 1,5 meccsre van a nyugati utolsó helytől. Január végén New Yorkban nyerni tudott a Knicks – ha komolyak a szándékaik, ezt a meccset is kötelező hozniuk.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus