Dallas-Phoenix rangadó a playoffért!

Már el is kezdődött a mai NBA-maraton a Clippers-Kings találkozóval, de a mai nap főmeccse a Suns dallasi vendégjátéka, ami a nyugati bejutó helyekről dönthet. Ezeken kívül hat összecsapást rendeznek ma, melyek többsége a rájátszásról lemaradó együttesekről szól - de a Miamit Atlantában, a Houstont pedig a New Orleans ellen nézhetjük meg. Lássuk, mire számíthatunk!

Los Angeles Clippers – Sacramento Kings (21:30)

A  Thunder elleni vereséggel eldőlt, hogy a Clippers nyugati harmadikként fejezi be az alapszakaszt, otthon a Kings ellen alighanem egy könnyed gálameccset terveznek. Jamal Crawford közel áll a visszatéréshez, de ma még valószínűleg nem lép pályára, a vendégeknél pedig Thomas továbbra is maródi, de (bár hivatalosan nem sérült) Rudy Gay valószínű, hogy játszik.

Charlotte Bobcats – Philadelphia 76ers (01:00)

Kemba Walker kisebb sérüléssel küzd, valószínűleg kihagyja ezt a találkozót, de a Bobcatsnek ennek ellenére is hozni kell a győzelmet, ha érdekli őket a hatodik hely. A Philly megint zsinórban háromszor kapott ki, Al Jeffersonre pedig papíron nincs válaszuk – ahogy senkinek sem az utóbbi időben.

Washington Wizards – Milwaukee Bucks (01:00)

Ha már hatodik hely, az most a Washingtoné, John Wallék pedig aligha számolnak egy Bucks elleni hazai vereséggel. A Milwaukee gyenge támadójátéka ideális ellenfél lehet a Magic ellen ellentmondást nem tűrő hazai védekezésnek –de Brandon Knight és Ramon Sessions okozhatnak meglepetést.

Atlanta Hawks – Miami Heat (01:30)

A Hawks gyakorlatilag megszerezte a nyolcadik helyet, a Heat pedig egy győzelemmel nagyon közel kerülne az elsőséghez – ami azt jelentené, hogy a playoff első körében is ez lenne a párosítás. Dwyane Wade zsinórban kilenc meccset ült ki és ma sem lép pályára, de az Atlanta esélye egyértelműen a festék, ahol Paul Millsap garázdálkodhat.

Cleveland Cavaliers – Boston Celtics (01:30)

Két kiszámíthatatlan csapat találkozik egymással, a korábbi két meccsüket a Celtics nyerte. Egy kisebb sérülés után Rondo valószínűleg pályára léphet, érdekes lehet a párharca Irvinggel. A Cavs legutóbb a Buckstól is képes volt kikapni, de a legutóbbi tíz meccséből csak egyet megnyerő Bostonnál sem lehet megmondani, melyik arcát mutatja ma.

Houston Rockets – New Orleans Pelicans (02:00)

A Houstont tegnap Corey Brewer döbbenetes karriercsúcsa intézte el, de ma akár Howard és Beverley is visszatérhet, ami jelentősen megváltoztathatja a csapat játékát. Velük egész másképp néz ki a védekezés, a rendkívül tartalékos Pelicans mondjuk amúgy sem egy támadófenomén alakulat – gyakorlatilag a kezdő ötösük hiányzik.

Dallas Mavericks – Phoenix Suns (02:30)

A már régóta tartó nyugati versenyfutás egyik döntője. A Mavs egy győzelemmel gyakorlatilag bejutott a playoffba, de a Suns is nagy lépést tehet efelé, ha ők nyernek. Ráadásul aki nyer, azé a tiebraker, tehát duplán fontos a találkozó. Dragics bokája rendbe jött, így Bledsoe-val párban rohamozhatnak, ami azért fontos, mert a két csapat eddigi meccsein mindig a hátvédek és a kinti dobások döntöttek.

Denver Nuggets – Utah Jazz (03:00)

A Warriors elleni nagy győzelem is jelezte, hogy továbbra is minden meccset komolyan vesz a Nuggets, így pedig a sérülések ellenére is jobb a keretük Fariedéknek. A Jazznél nagy formában van Trey Burke, de Enes Kanterre is érdemes figyelni – a Utah mindig képes meglepetést okozni.

Élőképes streameket ezen a linket találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus