Derbi Indianában, Torontóban és Miamiban

Ma éjjel 10 meccset játszanak az NBA-ben és nagyon minőségi programmal kedveskednek nekünk a világ legjobb kosarasai, hiszen lesz itt Miami - Memphis csata, Toronto - Oklahoma City összecsapás és egy Indiana - Chicago csoportrangadó is a mellett, hogy Pierce a Boston ellen játszik újfent. Lássuk, mit várhatunk a mai menettől!

Indiana Pacers - Chicago Bulls (00:00)

Andrew Bynum egyelőre ennyi volt Indianában és nélküle kell visszaszereznie a renomét a Pacersnek, a Chicago pedig magasabb fordulatszámon pörög és csoportrivális lévén lesi az alkalmat, hogy faragjon hátrányán, s egy úttal előnybe kerüljön a harmadik kiemelésért folytatott ádáz küzdelemben.

Philadelphia 76ers - New York Knicks (00:00)

A Sixers mindenki ellen esélytelen, így az utolsó nagy rohamát megindító Knicks ellen otthon is az, tehát sok izgalmat ne várjunk ezen a fronton. A New Yorknak jól jöhet egy újabb önbizalom növelő diadal, a Sixers ezzel párhuzamosan közelebb araszolhat az utolsó pozícióhoz, valamint a rekord bukószériához.

Toronto Raptors - Oklahoma City Thunder (00:00)

A Raptors is hasonló cipőben jár, mint a Bulls, de talán még otthon is nehezebb dolga lesz a torontói alakulatnak, mint a riválisnak, hiszen egy nagyon felbőszített OKC érkezik ma Torontóba, ráadásul annyira nem is kedveznek a match-upok a vendéglátónak. Durant és DeRozan, valamint Lowry és Westbrook csatája külön csemegeként is remek ajánló lenne.

Atlanta Hawks - New Orleans Pelicans (00:30)

A Hawkson ott van a nyomás, hiszen most is nyerhető meccse van a Knicksnek, a Pelicans pdig jelenleg nem rosszabb csapat az atlantainál sem, még Jrue Holiday, Jasom Smith és Ryan Anderson távollétében sem, de teljesen egál meccs várható, mivel az Al Horfordot kényszerből ültető Hawks szerepel otthon.

Brooklyn Nets - Boston Celtics (00:30)

A Boston a nagy tankolás közepette is szépen gyűjti a lélekemelő és hitet adó skalpokat, így a Pierce-t és most még nem játszó Garnettet is soraiban tudó Brooklynét is, de a Nets otthonában a Heat két vállra fektetése után nem Rondóék a favoritok. Viszont nem biztos, hogy sima meccs lesz ez, rengeteg érzelem és nagy hullámzás várható itt is.

Miami Heat - Memphis Grizzlies (00:30)

A Heat James nélkül vesztett Bostonban, de otthon a Grizzlies ellen már ott lesz az MVP is, tehát a nyugati PO-ért óriási versenyfutásban lévő Memphis extrák kell, hogy nyújtson, ha meg akarja fogni az utóbbi hetekben negatív mérleget felmutató címvédőt. Az igencsak eltérő felfogás és a match-up különbségek okán kiszámíthatatlan, de színvonalas meccsre van itt kilátás.

Dallas Mavericks - Denver Nuggets (01:30)

A Dallas otthon nagy esélyt kap, mivel a riválisoknak kemény ellenfelekkel szemben kell helyt állniuk és tartaniuk magukat a rájátszásért folytatott szoros küzdelemben, a texasiaknak viszont csak a Lawson nélküli Denvert kell két vállra fektetniük, ráadásul otthon az újabb előre araszolásért.

Phoenix Suns - Detroit Pistons (03:00)

A Suns is egy kötelező győzelem előtt áll, s mivel kell is a W az arizonaiaknak, vélhetően nem ismer majd kegyelmet Jeff Hornacek együttese az Andre Drummondot nélkülöz detroitiakkal szemben. Sok izgalmat ne várjunk itt se, a gyorsabb, többet futó Phoenix gálaelőadására van a legnagyobb esély.

Sacramento Kings - San Antonio Spurs (03:00)

A Spurs is könnyedén roboghat tovább a ligaelsőség bebiztosítása felé, a Kings Sacramentóban sem jelenthet túl nagy akadályt Tim Duncanék számára, de a palánk alatt a veterán ász és a fiatal Cousins parolája remek lehet majd, amennyiben fejben éretten játszik a hazaiak centere is.

Los Angeles Lakers - Washington Wizards (03:30)

Steve Nash ma visszatér, hogy próbálja kicsit menteni a Los Angeles-iek becsületét, melyen nem kis csorba esett az idei szerepléssel, lassan az 1/1-ért is harcban lehet ugyanis a liga történetének második legsikeresebb franchise-za. A fővárosiak egy potya győzelemért utaznak LA-be, s vélhetően ennek megszerzését nem is zavarja majd semmi sem.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus