Egyenlíteni tud a Pacers Clevelandben?

Javulnia kell a címvédőnek, kérdés, hogy mire lesz képes az Indiana - felpörög a Grizzlies, vagy újabb sima Spurs-siker következik?

 

Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers 01:00

Az első találkozó nagy csatát, egy-két finom taktikai elemet, összességében gyenge védekezést, és végül egypontos Cavs-győzelmet hozott, kérdés, hogy ehhez képest mi változik a második összecsapásra. Ez elsősorban a Clevelandtől függ, hogy ők mennyire keményítenek be hátul, mert a kettő-kettőkkel komoly gondjaik voltak, és a hajrában is volt egy nagyobb hullámvölgyük, ami kis híján vereséget eredményezett, de LeBron James szerint nincs semmi gond, hiszen nyertek - kérdés, hogy ezt mennyire érzi így valójában. A Pacersnél főleg Jeff Teague helyzete a kérdés, aki hátul emberhátrányt jelentett, elöl pedig semmi szerepe nem volt, érdekes lesz látni, hogy vele mihez kezd Nate McMillan, illetve hogy Lance Stephenson képes-e stabilan úgy játszani, mint az első mérkőzésen. Fontos kérdés továbbá, hogy a Pacers hogyan próbálja meg megfogni Jamest, elsőre ez egyáltalán nem sikerült, és nagyjából ezen buktak el, mert a Cleveland többi játékosa erősen limitálható volt. Most mindkét csapaton van valamennyi nyomás, a Cavsnek a gyengébb játék és a hazai pálya, a Pacersnek pedig a 0-1 és a legutóbb elszalasztott lehetőség miatt lenne különösen fontos most a győzelem.

A párharc állása: 1-0 a Cavaliers javára.

San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 03:30

Az első találkozón teljesen reménytelen játékot mutatott be a Memphis, egy félidőn keresztül volt csak partiban a gárda, amíg Marc Gasol sorra hozta az extra dobásait - ahogy ezek elmaradtak, lelépte ellenfelét a Spurs. Kérdés persze, hogy Tony Parker képes-e hozni az első meccsen látott önmagát, főleg hátul, mert a Grizzliesnél elsősorban Mike Conley-tól lehet várni a javulást - tőle támadásban sokkal több kell, hogy a társai is megfelelő minőségű dobóhelyzetet kapjanak. Nehéz jósolni, Tony Allen nélkül nem igazán látni, hogy Kawhi Leonarddal mihez kezdenek a vendégek, de nem is védekezésben voltak a fő gondok, hanem elöl - ha nem áll össze a játék, akkor most sem lesz sok keresnivalójuk.

A párharc állása: 1-0 a Spurs javára.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus