Egymás ellen javíthat a Lakers és az OKC

Nyugati rangadó Los Angelesben - Denverben is nyerne a Bulls - Atlantában folytatná jó szériáját a Pelicans - New Yorkban a Portland.

 

New York Knicks – Portland Trail Blazers 01:30

A Knicks az előző négy meccséből hármat megnyert, és ha most is győzni tud, akkor eléri az 50%-ot – a Hawks elleni komoly siker után az önbizalom is rendben lehet a társaságnál. A Blazers megtörte a negatív szériáját legutóbb a Brooklyn ellen, de a védekezéssel továbbra is gondok vannak, kérdés, hogy ezúttal melyik együttes lesz stabilabb – mindketten inkább a támadójátékkal érték el eddigi sikereiket, hátul kevésbé masszívak. Damian Lillard mostanában kevésbé hatékony, míg a túloldalon Carmelo Anthony és Kristaps Porzingis nagy formában van, pontzáporos, látványos mérkőzésre számíthatunk.

Atlanta Hawks – New Orleans Pelicans 01:30

A Hawks elveszítette az előző két találkozóját, és főleg a támadójátékkal voltak gondjaik, Paul Millsap fel is emelte a hangját, hogy ennél több kell tőlük – különösen egyébként a periméter gyengélkedett, Dennis Schröder eddig elég ingadozó teljesítményt nyújt. A Pelicans ellenben kezdi összekapni magát, Jrue Holiday visszatérése óta két meccset nyertek, Anthony Davis mindkétszer 38 pontot szerzett, és egy hasonló teljesítménnyel most is lehet keresnivalójuk. Kérdés, hogy a hazaiaknál Schröder mennyit tud javulni, az ő játéka kulcsfontosságú lehet a Hawks számára, de most már Thabo Sefolosha is bevethető, aki szintén fontos láncszeme a gépezetnek.

Denver Nuggets – Chicago Bulls 03:00

Nagy formában van a Bulls, remek védekezéssel, lepattanózással és Jimmy Butler támadójátékával sorra hozza idegenbeli meccseit is a társaság – összességében már 9-5-re áll, és ott van a keleti élmezőnyben. Pihenője után most visszatérhet Dwyane Wade is, így az otthon sem brillírozó Denverre nehéz este vár. Kérdés, hogy mi történik majd a palánk alatt, hiszen a Nuggetsnél is sokat számít a lepattanózás, ugyanakkor védekezésben nincs igazán emberük a Wade-Butler párosra – hátul egyébként is jóval gyengébbek, mint a Bulls. Tűzerő persze van bennük, visszatért már Barton, legutóbb megszórta magát Murray is, de kérdés, hogy mennyire tudnak kibontakozni a chicagói védekezéssel szemben.

Los Angeles Lakers – Oklahoma City Thunder 04:30

Ez rangadónak számít, a Lakers ugyan sorozatban két vereséggel visszacsúszott 50%-ra, és az OKC is csak egy meccsel áll jobban, mindkét gárdától láttunk már szenzációs mérkőzéseket. Alapvetően a támadójáték fog dominálni, a hazaiak nem is képesek igazán masszív védekezésre, míg a vendégek csak egy-egy találkozón mutatták meg , hogy mire képesek, pedig Robersonék meg is nyerhetik a meccset a periméteren, ha limitálják Lou Williamséket. Az biztos, hogy nagy rohanásra számíthatunk, mindkét félnek fekszik, ha futni kell, de kérdés, hogy Russell Westbrookkal mihez kezd majd a hátul sokszor lyukas Los Angeles, illetve hogy milyen dobóformát fognak ki D’Angelo Russellék.

A mérkőzésekhez élőképes streameket itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus