Éjféli rangadó és hajnali Griffin vs Love

Ma éjjel csupán három találkozót rendeznek a tengerentúlon, de unatkozni ezen a játéknapon sem fogunk, hiszen éjféltől már egy keleti parti derbi kezd, ahol a listavezető a negyediket fogadja, míg a Los Angeles Clippers - Minnesota Timberwolves derbin látványos egyéni párharcok is várhatók az izgalmakon felül. Nézzük, mit érdemes tudnunk elöljáróban!

Indiana Pacers - Boston Celtics (00:00)

A Pacers és a Celtics rengeteg jó meccset játszott egymással az utóbbi három évadban, többször utolsó másodpercben eldőlő végjátékkal, illetve meccsek közbeni óriási fordításokkal, valamint szezonon belüli érthetetlenül nagy kilengésekkel. Most teljesen egyértelműnek tűnik a felállás, bár a Danny Grangert pár napja visszakapó Indiana némileg visszavett a tempóból, de még így is vezeti Keletet, a továbbra is Rajon Rondo nélkül menetelő Boston ezzel párhuzamosan stabil, de messze van az 50 százalékos mutatótól is, nem hogy a mai rivális mérlegétől.

Oklahoma City Thunder - Toronto Raptors (01:00)

A Thunder komoly rangadót nyert San Antonióban 24 órával korábban, tehát fiatal csapat ide, lendület oda, ne várjunk túlzottan friss OKC-lábakat a Raptors ellen. Ez viszont garantálja, hogy jó kis meccs lesz ebből, pláne mivel a kanadaiak nagyon feljavultak Rudy Gay elpostázása óta és eredményesen szerepelnek, megijedni tehát Oklahoma Cityben sem fognak. Persze jelentős papírforma-borulás lenne egy vendég bravúr, de a szoros derbi minimum benne van ebben a párosításban.

Los Angeles Clippers - Minnesota Timberwolves (03:30)

A Clippers végre huzamosabb ideje nyerésben van, ráadásul a Los Angeles-iek visszakaphatták egyik fontos hiányzó láncszemüket, Matt Barnest, akivel a sorban otthon egyértelműen favoritnak tekinthető a Rivers-legénység. Csakhogy a Minny bárhol bárki ellen képes nyerni, ha Love extrát hoz, Martin jól szórja a triplákat, Pekovics produktív kedvében van és Ricky Rubio precízen szab fazont a támadásoknak. Teljesen kiszámíthatatlan, melyik arcát mutatja ma az Adelman-had, de ha a szebbiket, akkor páratlan izgalmak jönnek itt is!

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus