Éjféltől Miami - Brooklyn!

Ma éjjel 11 találkozóval jelentkezik az NBA, s viszonylag korai időpontban is találunk rangadókat a programban, hiszen a Miami éjféltől fogadja a Brooklynt, a Washington pedig a Charlotte-ot, de később a San Antonio és a Portland parolája is csemegének ígérkezik, ahogy a Clippers és a Warriors párosítása is látványosnak, valamint izgalmasnak is tűnik első ránézésre. Lássuk, mit várhatunk az egyes összecsapásoktól!

Miami Heat - Brooklyn Nets (00:00)

Kevin Garnett ugyan még nem lehet ott a vendégeknél, akik már idén le tudták egyszer győzni a bajnokot, viszont van olyan jó formában a Nets és annyira hullámzik mostanság a Heat, hogy akár lehet esélye idegenben is a Kidd-legénységnek. A match-upok miatt óriási harcra és minőségi játékra van kilátás, de azért otthon az említett előzmények miatt várható is, hogy a Miami meg akarja mutatni és egy statement game-t próbál csinálni ebből a párosításból, s fölényesen nyerni a korábban közvetken riválisnak várt Brooklyn ellen.

Orlando Magic - Denver Nuggets (00:00)

A Magic legutóbb már játszathatta Oladipót, de úgy fest, továbbra is reális cél, hogy még hátrébb kerüljön valahogy a rangsorban a hátulról már így is harmadik floridai kiscsapat, mely a Ty Lawsonnal a sorban jóval esélyesebb Nuggets ellen vélhetően otthon is fejet hajt ma.

Philadelphia 76ers - Sacramento Kings (00:00)

A 76ers aligha nyer már meccset ebben a szezonban, ilyen szintű tankolást nem nagyon láthattunk az utóbbi években, mint amilyet Philadelphiában művelnek, a Kings pedig inkább javulni szeretne a hátramaradt időben, Cousinsék vélhetően így is úgyis a Nyugati Konferencia legalsó régiójában maradnak. A vendégek franchise playerétől várható egy elég komoly egyéni teljesítmény épkézláb ellenfél hiányában.

Toronto Raptors - Detroit Pistons (00:00)

A Raptors számára minden győzelem létfontosságú, hiszen nem csak a Bullsra, de már a Wizardsra és lassan a Netsre is kell figyelnie a kanadai alakulatnak, melynek egyértelmű célja a harmadik kiemelés megkaparintása. A Pistonsnak már nem sok hiba fér bele, ha PO-ba akar jutni idén, de igen komoly bravúr lenne Josh Smith-éktől, ha pont Torontóban fordítnák meg saját sorsukat.

Washington Wizards - Charlotte Bobcats (00:00)

A Wizards otthon favoritnak tekinthető, de a Bobcats a már újra bevethető Gerald Hendersonnal a fedélzeten a győzelemért utazik a fővárosba is, ráadásul nagyon veszítenivalója sincs a Charlotte-nak, mely kihasználhatja Nené hiányát, de a padról is kellenek majd az extra pontok a vendégeknél, ha a bravúr a cél.

Boston Celtics - New York Knicks (00:30)

A Celtics egyszer már idegenben is nagyon el tudta verni a New Yorkot, viszont a Knicks azóta képes volt visszavágni, ráadásul már teljesen ellenkező irányba megy a két gárda, hiszen a bostoniak tankolnak, a Knicks viszont próbálja elcsípni az utolsó PO-helyet, ami miatt mindenhol 100 százalék környékén kell teljesítenie a most Chandlert, Bargnanit és Stoudemire-t is nélkülöző Woodson-alakulatnak.

New Orleans Pelicans - Memphis Grizzlies (01:00)

A Pelicans is nyomás nélkül indulhat harcba, míg a Grizzlies számára minden egyes meccs pozíciókat jelenthet, ráadásul a tavalyi Főcsoport-döntősnek még a PO-ért is nagyot kell hajráznia, tehát az 50 százalék alatti gárdák ellen idegenben is muszáj nyernie. Sok izgalmat itt se várjunk, minden bizonnyal gyorsan bedarálja a hazaiakat a Marc Gasol, Zach Randolph páros fémjelezte vendég együttes.

Utah Jazz - Dallas Mavericks (02:00)

Devin Harris játéka erősen kérdéses, az egykori Utah-irányító tegnap megsérült, de nélküle is érvényes az a Mavsre, mint a Grizzlies-re, ezeket a meccseket nincs mese, muszáj behúznia a texasi alakulatnak, ha akar valamit ettől az évtől, hiszen akkora a versenyfutás a nyugati élmezőny mögött.

San Antonio Spurs - Portland Trail Blazers (02:30)

Danny Green csuklója nem jó, de ő jelenleg a pótolható kategóriába tartozik a kettes poszton Belinellivel, Ginobilivel és Millsszel is operáló San Antoniónál, viszont a Blazers nem tartozik a Popovich-legénység kedvenc ellenfelei közé

Phoenix Suns - Cleveland Cavaliers (03:00)

Eric Bledsoe ma visszatér a hazaiaknál, vele szemben pedig ott lehet Kyrie Irving is, akinek kérdéses volt a játéka, de előbbi csak a padról jön és vélhetően limitált szerepe lesz csak. Otthon elvárás a már nem PO-helyen álló arizonaiaktól a siker, de amennyiben a rájátszásba akar jutni a sokkal gyengébb mérleggel álló Cavs, úgy pont olyan bravúrokra lenne szüksége, mint a phoenixi.

Los Angeles Clippers - Golden State Warriors (03:30)

Chris Paul játéka is bizonytalan volt, de végül ő is ott lesz a JJ Redick és Jamel Crawford nélküli Los Angeles-ieknél, tehát hazai környezetben nyolcas sikerszériában úgy veheti fel a harcot az amúgy kiváló formában lévő Warriorsszal Doc Rivers csapata, hogy igazán félnivalója nincs. Egyes poszton Paul és Curry harca, négyesben pedig Griffin és Lee csatája adhat extra pikantériát ennek a match-upnak, mely az egész program talán legjobbja lesz.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus