Fél kilenctől Madridban meccsel a Thunder

Pályán többek között a Chicago és a San Antonio is, de már este fél kilenctől megnézhetjük az Oklahoma City-t Madridban.

Ma már komolyabb programmal folytatódik az NBA előszezonja, az eddigi „bemelegítés” után hét találkozót rendeznek. A menü már este fél kilenckor megkezdődik, az Oklahoma City Thunder Madridban, a Realnál vendégeskedik, és ezt élőben közvetíti a Sport TV is - majd hat mérkőzés következik hajnalban.

A Dallast és a Torontót láttuk már, a texasiaknál a kezdőcsapat nagy része még pihent, és igyekeztek próbálgatni Harrison Barnest, a Raptors viszont teljesebb kerettel, összeszedettebb játékkal verte meg a Warriorst. Ennek a két csapatnak mindenképpen előnye a Charlotte-tal és a Denverrel szemben, hogy az első „visszarázódó” meccsük már megvolt, de érdekes lesz látni Chicagóban a Rondo-Wade-Butler triót a Milwaukee ellen, a kissé átalakuló Orlandót vagy Utah-t, esetleg utóbbi ellen a Portlandet. Nyilván a legtöbb helyen most is hiányozni fognak alapemberek, a Spursnél például máris biztos, hogy nem lesz ott LaMarcus Aldridge, Pau Gasol, Tony Parker, Danny Green, Manu Ginobili és Patty Mills…

A program:

Real Madrid - Oklahoma City Thunder 20:30 (Sport 2 - ÉLŐ)
Chicago Bulls – Milwaukee Bucks 02:00
Memphis Grizzlies – Orlando Magic 02:00
Dallas Mavericks – Charlotte Hornets 02:30
Toronto Raptors – Denver Nuggets 03:00
Phoenix Suns – San Antonio Spurs 04:00
Portland Trail Blazers – Utah Jazz 04:00

Élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus