Fókuszban a Pacers - Pistons és a Clippers - Spurs

Nyolc összecsapással jelentkezik ma az NBA, benne két komolyabb rangadóval, hiszen a Los Angeles Clippers és a San Antonio Spurs is farkasszemet néz egymással, továbbá az Indiana Pacers és a Detroit Pistons keleti derbije is izgalmasnak ígérkezik. Nézzük, milyen párosítások lesznek még az éjjel és mit várhatunk tőlük!

Indiana Pacers - Detroit Pistons (01:00)

A Pacers otthon a Pistons ellen azért esélyesnek tekinthető, de mint tudjuk, Brandon Jenningsék mindenhol mindenkire veszélyesek, ráadásul egy hazai kudarc után jönnek Indianába, ahol nem rajtuk lesz a nyomás. A kispadok harca sokat nyomhat a latba, de még Granger nélkül is egész tűrhetően áll ebben a témakörben a ligaelső, mely fantasztikusan kiegyensúlyozott ebben az évadban.

Atlanta Hawks - Los Angeles Lakers (01:30)

A Lakers két napja nyert először Bryanttel a fedélzeten, de most Atlantában a hullámzóan szereplő Hawks otthonában nehéz dolga lesz az igaz irányító nélkül érkező Los Angeles-i hadnak, pláne mivel a legutóbb már 27-et termelő Lou Williams személyében még egy értéket vissza tudott építeni az aktív rotációjába a vendéglátó.

Boston Celtics - Minnesota Timberwolves (01:30)

A Celtics és a Timberwolves csatái mindig izgalmasra, fordulatosra sikerednek, vélhetően nem lesz ez másként most sem, pláne mivel elég hasonlóan szerepel a két gárda, ráadásul van miért javítania a tegnap idegen környezetben diadalmaskodó, de még mindig nem PO-helyen álló Adelman-legénységnek. A palánk alatt dőlhet el a csata, s itt bizony jobban állnak a vendégek, de nem lehet leírni a Rondo távollétében is nagyon szépen hajtó Bostont.

Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers (01:30)

A Nets ugyan a Pistons ellen elbukott, de kezdi összeszedni magát játékban és eredményességben is a Brook Lopezt kényszerből jegelő, s még mindig Andrej Kirilenko nélkül felálló brooklyni "'all-star csapat". A Sixers teljesen padlón van, legutóbb otthon kapott 139 pontot a gárda, mely elég sűrű programmal rendelkezik, s Michael Carter-Williams nélkül szinte sansztalan a Barclays Centerben. Update: Brook Lopez biztos benne, hogy ma ott lehet a pályán!

Miami Heat - Utah Jazz (01:30)

A Heat egy újabb kötelező feladat előtt áll, de ehhez nem állhat ilyen szellemben a bajnok, ugyanis a Jazz hiába sereghajtó Nyugaton, megmutatta az utóbbi hetekben, hogy nagyobb vadajait is képes elejteni, akár idegenben is. Itt azért óriási blama lenne, ha nem érne célba a címvédő, de akár egy jó kis derbi is kerekedhet ebből a párosításból, pláne, ha a Favors, Kanter páros dominálni tud a festékben.

New York Knicks - Washington Wizards (01:30)

A Knicks sem akar kilábalni a komoly gödörből, de most egy igen rendes hullámvölgyben lévő Wizards látogat a Nagy Almába, tehát nagyon kell a W mindkét félnek és igazán esélyest sem lehet kikiáltani, mivel Chandler és Felton nem lesz ott a hazaiaknál, Nené és Beal pedig a fővárosiaknál. Ezzel együtt hajtós, küzdő derbi várható!

Chicago Bulls - Orlando Magic (02:00)

A Bulls bevallottan tankoló üzemmódba állt, de a Magic is elindult lefelé a lejtőn, tehát nagy csata lesz itt az L-ért, s vélhetően nem is lesz egy igazi közönségcsalogató derbi ez. Glen Davis játéka kérdéses a vendégeknél, de Tobias Harris egyre többet bír már hosszú kihagyása után, a floridaiaknak megvannak az eszközeik ahhoz, hogy verjék idegenben a Rose, Hinrich duó nélküli Chicagót.

Los Angeles Clippers - San Antonio Spurs (04:30)

A Clippers és a Spurs nem kevés nagy csatát vívott meg az utóbbi években, de ezekből rendre a San Antonio jött ki jobban, mely talán most idegenben is favoritnak tekinthető, mivel a Rivers-legénység eléggé megsínyli Redick, Barnes és Bullock hiányát. A nap meccs lehet ez, nem is kérdés, de a Paul, Griffin duótól extra kell, ha nyerni akar a Los Angeles-i alakulat.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus