Fókuszban Miami, Brooklyn és Los Angeles

Ma este hét összecsapás következik az NBA alapszakaszában, s több pikán párosítást is találhatunk a programban. A New York könnyen még közelebb kerülhet a rájátszáshoz, a Miami a Washington ellen rangadózhat, a Brooklyn - Toronto csata, valamint a Clippers és a Suns parolája pedig az est fénypontját jelenthetik több szempontból is. Lássuk, mit várhatunk az egyes találkozóktól!

Charlotte Bobcats - Denver Nuggets (00:00)

A Bobcats mostanság kikap az erősebbektől, még jobb formában lévőktől, illetve nyer a gyengébbek, rosszabb passzban lévők (Indiana) ellen, s ezen sorminta alapján otthon a nemrég visszatérő Ty Lawsonnal felturbózott Demver ellen is favoritnak tekinthető az Al Jefferson, Kemba Walker páros húzta Charlotte, mely az előzetes tervekkel ellentétben nem vetheti be ma Gerald Hendersont.

Brooklyn Nets - Toronto Raptors (00:30)

A Raptors többször is megtréfálta már idén a Brooklynt, úgyhogy amolyan mumusa a csoportrivális kanadai gárda a Garnettet még ma is kényszerből jegelő Kidd-legénységnek, mely már szintén pozitív tartományba érve indulhat ma csatába a keleti harmadik pozícióért nagy csatában lévő Torono ellen. Itt nincs kimondott favorit, a Garnett, Lopez páros hiánya miatt a hazai pálya előny sem tűnik tuti mérlegbillentőnek a Nets számára, mindenképp izgalmas derbit várhatunk.

Miami Heat - Washington Wizards (00:30)

A Heat három vereségbe is belefutott az utóbbi napokban, ráadásul úgy fest, LeBron James is nagy árat fizetett a 61 pontos karriercsúcsért, azóta ugyanis nagyon nem mennek a tempók az MVP-nek, ráadásul a Wizards Nené nélkül is van olyan formában, hogy akár Miamiban is veszélyt jelenthessen a címvédőre. Wall, Beal és Ariza csatája a Wade, James duóval rengeteg érdekes match-up kérdést vethet fel oda-vissza, könnyen lehet, hogy megint a veterán SF lesz így a fővárosiak nyerőembere, amennyiben bravúrt tud elérni a Washington.

New York Knicks - Philadelphia 76ers (00:30)

A Knicks hármas győzelmi szériájával és a riválisok gyengélkedésével oda ért, hogy napokon belül akár virtuális PO-résztvevő is lehet, de ehhez kötelező ma alaposan elvernie a liga messze leggyengébb csapatát, a ligautolsóságot nagy tempóban hajszoló Philadelphiát.

Milwaukee Bucks - Orlando Magic (01:00)

A Bucks óvakodik minden győzelemtől, nehogy segítse a Sixerst az előbb feszegetett cél elérésében, de a Magic is totális tankolásban van, úgyhogy ezen a fronton inkább az L lesz az értékesebb a W-nél, ami fura dolog a versenysportok világban. Csak a fiatalok miatt érdekes ez a párosítás, de a floridaiaknál Oladipo sem egészséges.

Utah Jazz - Atlanta Hawks (02:00)

Paul Millsap először játszhat vendégként Salt Lake Cityben és bevallottan várja is, hogy kifütyüljék, ami extra pikantériát adhat ennek a match-upnak. Otthon esélyesebb a Utah, de már mindenki ott van a fedélzeten a vendégeknél az egész évadra kidőlő Al Horfordot leszámítva, úgyhogy ha akarja még ezt a rájátszást az Atalanta, nagyot fog kaparni három volt Jazz-játékosával a sorban (Carroll, Korver, Millsap).

Los Angeles Clippers - Phoenix Suns (03:30)

A Suns talán már megpróbálja a korábbi LAC-irányítóját, Eric Bledsoe-t is bevetni, de valószínűbb, hogy most még nélküle kell bravúrt hajszolnia az arizonai hadnak, de van annyi erő és önbizalom ebben a Phoenixben, hogy az amúgy formában lévő és 7 meccse csak nyerő Clipperst is elkaphassa akár idegenben is, ha koncentráltan és sok energiával játszik LA-ben. A palánk alatt kell nagyot alkotnia a Jordan, Griffin, Davis triónak és akkor sok baj nem érheti a hazaiakat, bent ugyanis egyre vékonyabbnak tűnik a back-to-back érkező Suns.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus