Golden State - San Antonio az éjjeli Sport TV-s menü!

Ma éjjel mindösszesen két mérkőzést rendeznek az NBA-ben, de az est rangadóját, a Golden State Warriors - San Antonio Spurs derbit a Sport 1 jóvoltából itthon is élőben élvezhetjük végig a TV-képernyők elől! Nézzük, mit érdemes tudnunk a két mostani párosítás előtt!

Oklahoma City Thunder - Chicago Bulls (02:00)

A Thunder az egyetlen otthon még veretlen gárda maradt az egész ligában, s a tankolásra váltó Bulls ellen nem is lehet kérdés, ki az esélyes, ráadásul az OKC idén meglepően kiegyensúlyozottan szerepel, pedig a kispadja sokkal kevésbé produktív, mint bármikor az utóbbi öt esztendőben. Meglepő lenne, ha meccset csinálna ebből a Chicago, de nem egy nagycsapatot meglepett már a Rose nélküli Thubodeau-legénység az utóbbi években, úgyhogy teljesen leírni nem szabad Dengéket.

Golden State Warriors - San Antonio Spurs (04:30, TV: Sport 1 , ÉLŐ)

Andre Iguodala visszatértével teljes a GSW "alapcsapata", ez pedig azt jelenti, hogy a Parkert sérülés miatt, Greent pedig gyenge formája okán jegelő Spursnek fel kell kötnie az alsóneműt, ha triumfálni szeretne tavalyi PO-ellenfele otthonában, pláne mivel a nyomás jóval nagyobb lesz az otthon egyébként elég erősnek számító Golden State-n. Remek derbit várhatunk, ahol könnyen lehet, hogy csak az utolsó labda dönt majd, de ebben a felállásban még akár bravúrnak is lenne tekinthető, ha a San Antonio nyerni tudna.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus