Hajnalban Chicago - Cleveland a Sport TV-n!

Igazi rangadóval fordulunk rá az All-Star hétvégére, az utolsó meccsen LeBron Jamesék látogatnak a sérülésekkel küzdő Bullshoz

Chicago Bulls – Cleveland Cavaliers 02:00 (TV: Sport 1 – ÉLŐ)

Az All-Star szünet előtti utolsó NBA-mérkőzésen a divízó-győzelemért is komoly harcban lévő két gárda csap össze, méghozzá egy komoly hiányzóval: Jimmy Butler jobb válla nem jött rendbe, a dobóhátvéd valószínűleg kihagyja a találkozót. Óriási veszteség ez a védekezéssel idén kissé hadilábon álló Bulls számára, hiszen lett volna a tökéletes megoldás LeBron Jamesre – mivel ezen a téren helyettese nincs, a korábbi négyszeres MVP így kedvére garázdálkodhat ma.

Ezt hazai oldalról egyetlen ember tudja ellensúlyozni, az egészen parádés formában játszó Pau Gasol – a spanyol magasember zsinórban 13. dupla-dupláját jegyezte legutóbb 26 ponttal és 16 lepattanóval, ráadásul a védekezésben elég halovány Love-val, de akár Thompsonnal szemben is előnyből indul - már amennyiben Love pályára tud lépni ma hajnalban összeszedett kisebb szemsérülése ellenére is. Azt is meg kell viszont említeni, hogy Gasol idei két Cavs elleni mérkőzésén gyengén teljesített, igaz, most minden korábbinál jobb formában van.

A Chicagónál továbbra sem játszhat még Hinrich és bár Dunleavy visszatért, ő sincs top formában – a periméteren óriási előnyben van a Cavs a James-Smith-Irving trióval még akkor is, ha Derrick Rose jó napot fog ki. LeBron 31,7 pontot átlagol legutóbbi 17, Chicagóban lejátszott meccsén, idén dobott már 36-ot is nekik, ha őt nem tudják megállítani a hazaiak, akkor a 14-1-es etapot futó Cavs rajtuk is át fog rohanni, bármit is tegyen Gasol, Rose vagy éppen Snell.

A mérkőzéshez élőképes streameket ezen a linken találtok! 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus