Hajnalban elkezdődik a 2016-os NBA-döntő!

Kiderül, hogy hogyan néznek ki egymás ellen a felek jelen állapotukban - elsőre a GSW-nek fontosabb a siker - a Sport TV élőben közvetít.

Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers 03:00 (TV: Sport 1 - ÉLŐ)

Megkezdődik az idei döntő, a tavalyi finálé visszavágója, most viszont mindkét csapat jó formában, többé-kevésbé ereje teljében érkezett meg ide. A párharc beharangozóját már olvashattátok, az első találkozón valószínűleg sok választ még nem kaphatunk a kérdésekre - pontosabban részválaszokat azért igen. Meglátjuk, hogy mivel készül a GSW LeBron James ellen, hogy melyik csapat próbálja meg esetleg kicsit lassítani a játékot, hogy a Cavsnek mi a terve Steph Curry-vel szemben, hogy hogyan néz ki ebben a matchupban Kevin Love, hogy az alacsony szerkezetek mire mennek egymással - azonban bármi történik, azon bőven lesz még ideje finomítani vagy akár komolyabban változtatni mindkét trénernek.

Az biztos, hogy elsőre a hazai pálya előnyét élvező címvédő számára kötelező, de legalábbis fontosabb a győzelem, hiszen a Clevelandnek a második találkozón is lesz még esélye elvenni a pályaelőnyt, de ha ezt már most megteszi, a Thunder elleni szériához hasonlóan ismét hamar mélyre kerülhet a Golden State. A színvonal garantált, hajnali három órától pedig természetesen a Sport TV is élőben közvetíti a mérkőzést.

A mérkőzéshez élőképes streamet ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus