Hajnalban Heat - Clippers a Sport TV-n!

Chris Paulék floridai vendégjátékát élőben nézhetjük a Sport 1-en – emellett összecsap a Sacramento és a Chicago is. 

Ma csak két meccset rendeznek az NBA-ben, de Chris Paulék floridai vendégjátékát élőben nézhetjük a Sport 1-en – emellett összecsap a Sacramento és a Chicago is. Nézzük, mire számíthatunk hajnalban!

Miami Heat – Los Angeles Clippers 02:00 (TV: Sport 1 – ÉLŐ)

Továbbra is Mario Chalmers extrájában bízhat a Miami, mivel Dwyane Wade jó eséllyel a mai találkozót is kihagyja – nem túl pozitív, hogy már a szezon elején ilyen gondjai vannak, bár legalább nem a térdével van probléma. Amióta azonban nem játszik, Chalmers 21 pontot átlagol és Cole-lal párban nagy szükség lesz rájuk Chris Paullal szemben. Egyik csapat sincs kirobbanó formában, a Heatnél ezt nem is igazán lehet várni – főleg úgy, hogy Wade mellett Deng játéka is erősen kérdéses, de McRoberts valószínűleg pályára léphet már. Mindenesetre bármilyen formában vannak, a Griffin-Jordan páros nagy fölényben lesz a palánk alatt, itt könnyedén megnyerheti a meccset a Clippers, de egyelőre nagyon alulteljesítenek lepattanózásban, és pontszerzésben sem az igaziak. Ugyanakkor Paul az utóbbi öt meccsén jóval 40% alatt célzott a Miami ellen, ezen mindenképpen javítania kell. Doc Rivers tegnap a teljes negyedik negyedben a cseréit játszatta, így a back-to-back ellenére nem fáradt a társaság, ellenben mindenki megkapta a bizalmat. A két csapat eddig nagyon hasonló számokat produkált elöl és hátul is, a mérkőzést a Sport 1 jóvoltából tv-ben is élőben követhetjük.

Sacramento Kings – Chicago Bulls 04:30

Mindkét félnél lesznek kulcsfontosságú hiányzók, a Sacramentónál Rudy Gay hagyhatja ki a derbit, aki 22,5 pontos átlagával a csapata legjobbja – a Bullsnál pedig Derrick Rose és Pau Gasol hiányozhat továbbra is. A Bulls legutóbb így is verte a Clipperst, Jimmy Butler idénre óriásit lépett előre és a csapat vezéreként funkcionál, míg Gasolt a liga egyik legmélyebb magasember-állományából lehet pótolni. Nagy meccset vívhat majd Cousins Noah ellen, ez lehet a kulcspárharc, ugyanis ha francia center limitálni tudja kollégáját, Gay hiányában nem nagyon tud mit lépni a Kings. A Sacramento játéka az egy-egyekre épül, erre főleg kettő, néha három játékosa képes hatékonyan, ebből egyikük nem lesz, másikuk a tavalyi Év Védőjével néz farkasszemet – ha Butlerék hozzák a játékukat elöl, még Kaliforniában is győzelmet arathatnak két kulcsemberük hiányával megbirkózva.

A meccsekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus